Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 1-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 1. Yarı | Euro Fu

yahu hazırlık maçında bu kadar itiraz edilir mi ya,

bi mantığı varsa söyleyin, ben anlayamıyorum,

şu Acemilikleri bırakın,

tam Arda'dan kurtulduk derken, şimdi de Ujfa ile Melo çıktı

Peki hazırlık maçında bi adam yüzünü tutarak yerde kıvranıyorsa atak yapılır mı, ya da atak durdurulmaz mı ?

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 1-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 1. Yarı | Euro Fu

sabri reis olmuyor,olmayacakda...

orta sahaya hala vakit varken alper potuk alınmalı...

Baros bitmis.

Sabri çok sırıtıyor.Gökhan,Servet,Ujfalusi,Hakan defans dizilimi çok sıkıntı çeker Gökhan filan hiç güven vermiyor..Eboue az daha savunmaya yardım etse hoş olacak..Keşke Selçuk daha fazla insiyatif alsa şu final paslar sabriye geleceğine Selçuğa gelseydi daha farklı olabilirdi..

Takım İlk yarı 25 dk ya kadar süperdi. Servet çıkmasa o moral bozan golü yemezdik. Malesef Ramos la Balta eşleşmedi ve yedik.

2. yarı eğer Ronaldo - Özil - Benzama girerse 3-4 tane yeriz.

Fatih hoca 2. yarı kimi sokacak ??

Ayhan !! cidden bakıyorum Ayhan dan da iyi adam yok. Kadro derinliği çok önemli bize gerçkten daha çok adam gerekli.

Eboue çok klas oyuncu Keita ile oynasalar düşünemiorum.

Podolski yi sevmem ama o bile gelirse iyi olacak.

Selçuk çok verimsiz çözemedim gitti.

Sabri kötü - Ayhan girse daha iyi.

Muslera büyük kaleci 10 yıl kale rahat

Servet yine de iyi onsuz pozisyon vermeye başladık.

Melo çok çok iyi ve etkili çok iş yapacak.

Kazım solda yapamadı. Arkadan da destek gelmedi.

Baros malesef bitmiş. Sakaltıklar onu bitirmiş kesinlikle satmalıyız. Ben artık umudu kesitim.

Eski Baros olsa aldığı 2-3 top var süremedi. Ayakta bile duramıyor. Bir güçsüzlük var. Eski Baros u 3 kişi tutamazdı.

2. yarı Allah yardımcımız olsun.

sabri bu takimin oyuncusu olmamali artik net. engin yada yekta girsin yerine

gökhan-sabri-baros bu kadroda iş yapmiyorlar

İkinci yarı Aydın - Kazım , Sabri - Ayhan(Yekta - Ceyhun) degısmelı, Melo, Eboue, Muslera, Gokhan(şaka değil hayaldi gercek oldu) kusursuza yakın oynadılar.

K-r-e-a-t-İ-f o-y-u-n-c-u -e-k-s-İ-k-l-İ-Ğ-İ v-a-r

takım bence ligin üstünde kalitede sonucta r.madrid.manu.barca gibi takımların uzaylı takımlar olduğunu herkes biliyor bu tür kapanmalar top görmemeler bence gayet doğal ligimizde 3 pas üst üste yapan takımlar parmak sayılcak kadar

Higuain:"nalet gelsin şu muslera ya!!!Bunun yüzünden gözden düştüm beşiktaş diye falan takımlar istemeye başladı"

Eboue,Melo,Muslera gözüme batanlar kötü manada ise Sabri ve Gökhan Zan oldukça gözüme battı. Servet'e kötü kötü diyordum adam cıktı defans iyice hallaç pamuğu yok mudur yerli bir stoper ya dayanamıyorum ben bu Gökhan Zan'a :o

galatasaray 4-2-3-1 i iyi oynar.ama Eboue sağ açık daha yararlı gibi geldi bana.bu sefer ujfalusi sağ bek oynayınca rakip o kanatta mekik dokuyor.Ujlfalusi stoper oynaması şart.1000 tane gökhan zan ım olsa birini oynatmam şerefsizim.H.Balta içinde bu geçerli.Sabri bence gene sağ bek oynasın.orta sahada da vasat oynadı gene.

Bence cidden şahane oynadık bu kadroyla bu kadar.

Servetin olmaması aslında o golü yedirtti servet çok iyi başlamıştı maça.

Gökhan zan çok çok iyi hayret yahu takımın en vasatı balta sabri.

Kaleci muhteşem yemin ederim şahane bi kalecimiz var.Podolski gelirse sabri zaten gidici çok iyi yoldayız şu kupada bizim olmamız bile gurur veriyor.

adamlar kasmıyo bile daha ronaldo kenarda. çağlar hakan 5 para etmez.

hala adam adama savunup duran toptan gol yiyoruz.

melo eboue Muslera çok iyi

marcelo tam bi kansız

İlk yarı sonunda nacizane yorumum :

1- Sabri kesinlikle bölgesinin oyuncusu değil..

2- Kazım ı deneme yanılma yöntemiyle sol kanatta oynatamayacağımızı görmüş olduk..Yerini çok yadırgıyor..

3- Yan toplarda büyük zaaf devam ediyor..

4- Defansın göbeği lig için bile bizi zorlayabilir..Çünkü ortaya atılan toplar da Muslera kritik toplar çıkardı..

5- Sanırım en önemli ihtiyacımız oyunda son pasları verebilecek bir oyuncu ( Diego olabilir.. )

Ama her şeye rağmen böyle bir maç oynamamız bizim geçen sene kaybettiğimiz özgüvenimizi geri kazanmak açısından çok güzel.. Fatih Hocamızın da söylediği gibi futbolcularımızın geçmiş de hangi takımlarla maçlar yaptığının ve gelecekte hangi takımlarla maçlar yapacağının farkına varması lazım..

takim 2.ci yari allaha emanet bence hele defans servetin sakatlanmasi kötü oldu

bu sabri bizde orta saha ya ancak alternativ olur.. SELCUK DE 2 mactir cok kötü oynuyor..FT Neden Yektaya sans vermiyor anlamis degilimm

biz böyle oynamaliyiz

Muslera,Ujfa,Zan,Servet,Balta,Melo,Selcuk,Yekta(Transfer),Eboue(Kazim), Podoski,Baros

eboue hazir olmamasi ve ilk maci olmasina ragmen önüne geleni dagitiyor.

burda "eboue bildigin sag bek,acikda oynayamaz" diyenlere selam söyliyorum.

dipnot:

hakan ramosa calim atti :D

Geri
Üst Alt