Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 1-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 1. Yarı | Euro Fu

Nuri Şahin : 1-2 biter maç : )

Umarım öyle biter Nuri :D

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 1-1 Galatasaray | 24 Ağustos | 1. Yarı | Euro Fu

Beyler maçı izleyemedim de dizilişi yazabilirmi birisi? :o

Sarpinhoooo

oyuna gir ve kurtar şu maçı :D :D :D

Felipe Melo inanılmaz bir adam mutlaka almalıyız bonservisini.Gerçekten her yere koşuyor , mücadele ediyor yalnız çok fazla güveni var inşallah hata yapmaz ama ilk yarının Galatasaray da en beğendiğim oyuncudur.Eboue desen gerçekten bu adam yıldız dedirtiyor her yerde oynarım demişti harbiden de öyle adam sol çizgiden ramosu geçip yaptı asistini.Kısacası ilk yarıda ki oyunumuzu beğendim ama yıllardır duran top hastalığını bir türlü çözüm bulamıyoruz yine duran toptan bir gol yedik.İkinci yarı daha iyi oynamamız lazım galibiyet istiyorsak muhtemelen Mesut , Ronaldo , Benzema falan girer şimdi daha dikkatli olmamız lazım Muslera'ya çok iş düşecek gibi ikinci yarı zor ama imkansız değil galibiyet.Başarılar CİMBOM!

beyler bu maç 4-1de bitse gam yemem açık söyliyim.

Kimdi o ya dakika 4 Gökhan Zan berbat diyen :lol:

yahu hazırlık maçında bu kadar itiraz edilir mi ya,

bi mantığı varsa söyleyin, ben anlayamıyorum,

şu Acemilikleri bırakın,

tam Arda'dan kurtulduk derken, şimdi de Ujfa ile Melo çıktı

Kesinlikle katilmiyorum. Itirazi cok hakliydi. Bi degil iki degil. Real cirkeflik yapiyor, hakem göz yumuyor. Orada Eboue, Allah korusun, dilini yutabilirdi. Hakemin ilk vazifesi futbolcularin sagligini korumaktir. Hakem cok büyük bir yanlis yapti orada. Elestirmede her türlü haklilar sonuna kadar.

Hakem de cıvıttı ilk yarının sonunda.

Bazılar Barosa sallıyor.adama topmu geldi değerlendirsin.

Muslera tek kelime ile oh be dedirtti bana sonunda adam gibi kaleci bulduk sanki 2 maçtır gol yiyoruz ama adam kaleci yenecek golleri yiyor.. Hatasız oynuyor... Ayrıca çıkışları da çok yerinde..

Eboue ilk maçında göz doldurdu bu yıl ki her transfer gibi nokta atışı oldu..

Melo hakikaten bu lige fazla sezon sonunda elimizde tutamayız sanırım neyse bonservis bedeli bence verilsin alınsın bence... Geldiğinde eleştirenleri şimdiden yanılttı adam bence bu sezonun en iyi yabancı transferi hatasız ve müthiş pas yüzdesiyle oynuyor BAM üçlüsünden sonra ilaç gibi geldi

Ujfa golden önceki pozisyonda hatası vardı ancak çok iyi oynuyor herzaman ki gibi istikrarlı olması önemli.. Bence bu sezonun büyük bölümünde Sağ bek oynar eğer Gökhan sakatlanmasa..

Sabri nedense 11 kişiyi tamamlamak için konmuş gibi... Sadece koşuyor o mevkide oynayan oyuncunun birazda düşünmesi lazım.. Podolski gelirse yedek kalabilir...

Maçla ilgili bişeyler yazmak için pcnin başına gelmeden önce NTV yi açtım Burcu Esmersoy'u görünce ne yazacağımı unuttum.

sabride sıkıntı büyük :D:D tamam galatasaraylıdır bazen haketmediği muamele görmüştür falan filan ama olmuyor,olamıyor ve olmaz

2 tane gördüğümüz sarı kart takım olmaya başladığımızın göstergesidir.

-Melo mükemmel, maçı bırakıp bu adamı izlerken buluyorum kendimi bazen adam heryerde ve sürekli takımı yönetiyor

-muslerayıda görünce tafiden bu yana mondide dahil kalecisiz oynadıgımızı anladım,

-ve bu maç şunuda gösterdiki kaptanlık, takımda ne zamandır mücadele ettiğinden ziyade takım ile irtibatı yüksek bir oyuncuya yakışıyor..

Beyler bu arada 25 ağustosa girmiş bulunmaktayız ;)

bu arada beyler bugün süper kupayı aldığımız günün yıldömüymüş :) real madrid ile bugün oynanan maçın nedeni ise buymuş sanırım :)

güzel anılar tazeledik,birde fenerliler unutmayacak bu günü,ş.liginden men edildikleri için :)

Ilk 20 dakika iyi idik ama sonradan dustuk oyundan. Eboue melo super. Insallah podolski de gelince hucum hattimiz super olacak. Yalniz Baros bekledigim gibi degildi.

Gel gelelim defansa maalesef cok canimizi yakar bu defans. Ozellikle hakan balta.

Karşımızdaki takım Real Madrid onu da hesap edin biraz.

Saçmalıyorsunuz.Rakibimiz Real dünyanın en iyi 2 takımından biri futbolcularımız ellerinden geleni yapıyor.O çok beğendiğiniz Atl.Madrid bu statda her sene ortalama 3 gol yiyor.

Peki hazırlık maçında bi adam yüzünü tutarak yerde kıvranıyorsa atak yapılır mı, ya da atak durdurulmaz mı ?

Fairplay başka, acemilik başka şey.

Hazırlık maçında o pozisyonda Real devam ediyorsa, o Real'in terbiyesizliği,

Acemilikle terbiyesizliği ayıralım.

Geri
Üst Alt