Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu

Real'e yenildik diye değil,bunu yıllardır söylüyorum ben bu takımda Sabri'yi görmek istemiyorum.Eyvallah çok iyi bi Galatasaraylı olabilirsin ama olmuyor abicim zorlamanın anlamı yok.

Eğer Galatasaraylılık sayesinde kalınabiliyorsa bu takımda tribündekiler,bu forumdakiler Sabri'den daha çok hak ediyoruz o formayı.

top rakip yarı sahada sabriye gelince o atak otomatik olarak ölüyor top falan kaptığı da yok sadece koşuyor, orta saha oynamamalı

qz57pt.jpg

Göze dikkat hocam.

Beyler takım iyi oyun kurucuya falan gerek yok bence podolski gelirse tamamdır

arkadaş bugünden sonra hakkaten baros gitsin diyorum artık. bir adam bu kadar sıkkın top oynamamalı. elmander 1. forveti olmalı demiyorum ama baros uğruna elmanderin güme gitmesini istemiyorum. belli baros hala o sakatlıkta kalmış. elmander becerikli adamdır yeterki bi 90 oynasın

Bence skor kötü değildi. İyi oynayan eboue ve muslerayı beğendim. Tabi ki Selçuk İNAN 'da ! Kötü oynayanlar hakan balta ve anlamadığım bişey var oda baros ve elmander neden bu kadar vasattı !? Bence güzel bir hatıra oldu güzel bir maç oldu. İspanyolların eski anıları canlanmıştır. :) Yavaş yavaş tekrar ismimizi Avrupa'da göstericez inş. Şahsen ben R.madrid logosunun yanında GALATASARAY logosunu görünce duygulandım. :)

hem baros, hem elmanderin cok etkisiz oynamasi 2 maxctir tesadüff mü?

kesinlikle degil, adamlara top gelmiyor, paslar gelmiyor.

kesinlikle ofansif bir orta saha lazim.

oyun kuruc demiyorum, cunku bunu diyince millet kafayi yiyor ama ofansi defanstan agir basan biri lazim.

yada forlan gibi 2. forvet, fotvet arkasi lazim.

Takıma kızmak yersiz olur. Real o baskıyı yeryüzünde 2-3 takım hariç herkese karşı kurar. Ama bütün hazırlık maçlarından çıkarılacak dersler var:

1. Sabri'den ortasaha olmaz!

2. Stoper sıkıntımız diz boyu.

3.Sol kanat gelmeli.

selçuk inan oyundan çıkarken ümit davala elini uzattı orayı tam göremedim elini sıktımı yoksa sitem edip elini sıkmadan soyunma odasına mı gitti. gören varmı? inşallal bir sorun yoktur.

Bu macta önemli olan Real Madrid gibi bi takıma doldurmadan , paslarla çıkabilme cesaretini göstermesidir takımımızın..

Hepsini tebrik etmek gerek iyi oyun cıkardılar..ileriye 1 2 oyuncu daha takviye edersek eger kral takımımız olacak ...

Kanatlardan tamam.. Fakat göbekten girebilecek özellikte bir oyuncu almamız lazım. Selçuk ile forvet arasında büyük kopukluk var. Kazım iyi oynadı. Eboue uyum sorunu yaşamaz. Podo katıldıgı zaman takım oturmaya başlar.. Fakat sabri'ye gösterilen vefaya kızıyorum. Tamam hizmet etti iyi hoş. Fakat sadece bu takımda yedek kalır artık. Oyun zekası olmayan futbolcu artık koşssada işe yaramıyor günümüzde..

*sabri orada bir daha oynamasın

yaptığı olumlu bişey göremedim, burada sabri sağbekten başka hiçbiryerde oynayamaz diyenler haklıymış

*eboue çok faydalı olacak, son derece kıvrak ve zeki, güzel transfer

*muslera çok iyiydi ve özellikle zamanında taffarelin yaptığı topu voleyle istediği adama yollama hareketini de yaptı zaman zaman, direk adrese teslim pas attı

*çağlar solbekte daha iyi, daha çok hücuma katılıyo baltazara göre

*forvetlerimizle merkez ortasaha arasında boşluk büyük, forvetimiz çok yalnız kalıyo, sabri yerine daha hücumcu birisi oynarsa belki o sorun çözülür

...

Aynen tek forvetli sistemde Pino çok daha iyi oynardı.
Bende Pino'nun kalmasından yanayım ama Pino takım için oynamıyor bu da bir gerçek ama Elmander herşeyini verir buna da eminim. Henüz resmi maça da çıkmadı. DİKKAT !!!

Sabri ve Gökhan zanı istemiyorum diye kaç kere söyledim yine istemiyorum.

Her gökhana top gelmesinde top tvde ekrandan kaybolmak zorunda mı? Aferdersiniz ama her topa "mal" gibi vurulmaz.

Geri
Üst Alt