Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu

ciddiyim olympiakos maçinda bu forumun %90i servet sakatlansin diye dua ediyordu. Bugun 1-2 top cikardi diye turkiyenin en iyi stoperi olmus buda guzel

yahu kardeş sen gs yi bırak bence karakterin fbliye daha cok uyuyo benden sana tavsiye ağır gelir sana galatasaraylılık.

Alexin geçen seneki gol ve asist sayısına bak bakalım ve bu sene oynayacağımız ligi düşün..Ve tekrar yaz..

başarı kısa zamanda gelmez. takımını kurup beraber oynamalarını bekleyip alışmaları gerekir. bizim kulüp olarak hedefimiz sadece Tr ligiyse problem yok.

hayır diyorsan düşün tekrar yaz.

ayrıca yine hayır diyorsan alex in bana avrupada bir başarısını söyleme. çünkü yok (nokta)

Burda bir kaç kişi Galatasaray yenilsede eleştiriyim arayışı içinde.İnsanın asabını bozuyorlar.Ulan körmüsünüz bre gerizekalılar daha 2 ay olmuş,bu kadar oyuncu değişmiş,üstelik oynadığın takım Real Madrid.Az takımınıza sahip çıkın,az saygı duyun.Fenerliler bize sizden daha çok takımına sahip çıkıyor.
yok abi kendini GSLI SANAN SÖZDE GS lı resmen madrid GS ACIDI DEDİ. ACIMASA 6-7 ATAR DEDİ. ONUN BEN GSLILIGINA TURP SIKAYIM

Bu forumun %90 nın felan servetin sakatlanmasını istediği gibi bişey yok.Her ne kadar serveti sevmesemde bu takımda görmek istemesemde hiç bi oyuncu için(emre beleşoğlu hariç) sakatlansın diye dua etmem.Sonuçta onun işi bu ve ekmeğini burdan kazanıyor.%90 diyerek herkesi sorumluluk altına sokmayın herkes kendi adına konuşsun.

4-3-3 sistemi cok yanlis. hücumda cogalamiyoruz. 10 numara sart.

Vay bee herkese servete atip tutuyordu, adam sakatlansin diye dua ediyorduu herkes simdi de herkes savunuyor

Forumun %90 ı demişsin ama, biz insani konularla dalga geçmeyiz, beddua etmeyiz. Sakatlansın gibi ekmek parasından olacak ifadeler kullanmayız. Kullananları uyarırız. Bunu rakipler için bile yapmayız.

Bunu sen demiş olmayasın. Ör:

Beyler Servet 8 ay oynamicakmis:f50::f50::f50::f50::f50::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

Hadi beyler nöbete boş bırakmayalım.:asd:

çaglar sol kanatta bugun etkiliydi, ozguven eksik biraz, yoksa Hakan balta'yi kolay keser bu adam

arkadaş bugünden sonra hakkaten baros gitsin diyorum artık. bir adam bu kadar sıkkın top oynamamalı. elmander 1. forveti olmalı demiyorum ama baros uğruna elmanderin güme gitmesini istemiyorum. belli baros hala o sakatlıkta kalmış. elmander becerikli adamdır yeterki bi 90 oynasın

Baros istediği topları alabilirse çok daha iyi bir bitirici olacağına inanıyorum.Eğer takım tek forvet oynamaya devam edecekse Pino her ihtimale karşı tutulmalı.Ama bence bu takım Süper Lig de rahat Baros-Elmander ikilisi ile oynamalı özellikle Telekom Arena da.

Bu macta Fatih Terim olsaydım not defterimde şunlar yazardı :

1) Sabri senden ortaha saha falan olmaz olum,değil orta saha topçu bile olmaz

2) Bu takıma iyi bir stoper lazım.Gökhan a her top geldiğinde benimde yüreğim ağzıma geliyo.

3) Eboue iyi başladı ,takıma alıştıkca cok daha iyi olacağına inanıyorum.Doğru transfer

4) Muslera Dünya nın en iyi kalecilerinden biri.4 sene sonra isteyen olursa 30 M € ile gelsin

5) Ayhan bundan sonra macları sifreli kanaldan izlersin

6) Aydın bu yaştan sonra parlaman cok zor kendine takım bul

7) Engin,Ceyhun,Emre,Çağlar iyi çalışırlarsa ümidim var

sabri 2 kere topu ezinden, 3 de yeminle dikatle izledim baros isyan ediyordu, elerle birseyler diyordu.

Sabriye olimpiakos macında ben yeterince isyan ettim vala , bu macta top ayagına geldiğinde kafamı çeviriyodum ekrandan yoksa sinirlerim alt üst oluyor..

Forvetlerimizde sorun yok, onlara pas atamayanlarda sorun .Podolski gelince forvetlerimiz rahatlayacaktır.Sadece sağ kanattan atak yapabiliyoruz,bu da oyun tarzımızı etkiliyor vede değiştiriyor.Ne zaman forvetlerimiz kaleciyle karşı karşıya bırakıldı.Bizim tek eksiğimiz bu.

ayrıca Topu dikine oynamayı öğrenmeliyiz.Bugun Real in yaptığı gibi .

OLEYYYYYYYYYYYAA

ibrahimseten ibrahim seten

podolski g.saray'da.. bonservis 8.5 milyon euro.. oyuncuya yıllık 3.5 milyon euro ödeniyor.. yarın istanbul'da olması bekleniyor..

Fatih Terim:Yıpranmış bir takımın sorumluluğunu üstlendik antremanlarda görüyorumki bazı arkadaşlarımız hem mental hem fiziki hemde teknik olarak geriye gitmişler.

Servet sakatlandi
hammertime.gif

Forumun %90 ı demişsin ama, biz insani konularla dalga geçmeyiz, beddua etmeyiz. Sakatlansın gibi ekmek parasından olacak ifadeler kullanmayız. Kullananları uyarırız. Bunu rakipler için bile yapmayız.

Bunu sen demiş olmayasın. Ör:

Ben sakatlansin demedim 8 ay oynamicak dedim ve bunun icin sevindim defans simdilik duzeldi diyebilirim

Daha gecen gun olympiakos macinda yeminlen kac kisi gordum dua ediyordu sakatlansin diye ama simdi hepsi gelmis sevmesemde sakatlanmasini istemem diyolar

Geri
Üst Alt