Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: Bernabéu Kupası | Real Madrid 2-1 Galatasaray | 24 Ağustos | Maç Sonucu

servetin durumu ciddi mi ki, umarim degildir

ayrica arkadaslar, adam akilli elistiri yapin, eksiklerimizi nasil gördünüz yazin, yok neymis rezil oynadik, cok iyi oynadik falan filan.

cok iyi bir hazirlik maci oldu bu ve bundan onceki maclar ve bizim en buyuk eksiklerimizden birinin pozisyon yaraticak, forvetleri, kanat topculari pozisyona sokacak ofansif orta sahaya ihtiac oldugunu glsterdi, hele su son 2 mac ..

Servet sakatlandi
hammertime.gif

aha bi tane daha

Program var mı?

servet ve zan vasat oyuncular olabilir ama ne yazıkki türkiyenin en iyi 2 stoperi bunlar ve milli takımın bile savunmasında oynuyorlar ...türk futbolunun hali ortada iyi oyuncu çıkmıyor ne yazıkki, elimizdekilerle yetinmeyi bilecez mecburen artık

Abi Mesut harbiden tam Alman disiplini ile yetişmiş. almanların en tipik özeliklerine sahip. Ruhsuz, katı kuralcı, gaddar, vahşi, soğuk, donuk bakuşlar. Yani anlayacağınız Mesut'un sadece ismi Mesut diğer herşeyi Alman. Adam da öyle bir karakter varki babası hata yapsa babasını bile affetmez tarzda bi adam. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz benim kanım ısınmadı Mesut'a
ne alman disiplini daha almancasi yok asyl (ilticaci) almancasi konusuyor :))) bizim nuri mesela almandan daha net almanca konusur

Gökhan Zan hayatının maçını oynadı galiba. Bize acil stoper şart Podolski yetmez bir orta saha daha almamız gerekir.

ayrica birsey daha dikkatimi cekti, ebue bizim ligde sag kanatta oynayacak kadar teknikmis, yani oynar diyorum bu adam sag acikta.

ama bir, iki mac daha görmek lazim son karari vermek icin.

bunlara ceza vermeyeceksiniz de kime vereceksiniz adminler? adamler resmen "GALATASARAYLI" bir oyuncunun sakatlanmasına seviniyor

Ben sakatlansin demedim 8 ay oynamicak dedim ve bunun icin sevindim defans simdilik duzeldi diyebilirim

Daha gecen gun olympiakos macinda yeminlen kac kisi gordum dua ediyordu sakatlansin diye ama simdi hepsi gelmis sevmesemde sakatlanmasini istemem diyolar

neden seviniyosun ki, yedekte terry ferdinand falan mı oturuyo kulübede ?? servet gibi defans var sanki takımda, adam herşeyini veriyo daha napsın :mad:

Servet sakatlandi
hammertime.gif

Arkadas bilerekmi yapıosunuz yaa , yoksa uykunuz mu geldi..

Bir futbolcu sakatlandı diye , kim olursa olsun bizde veya baskasında farketmez sevinilirmi yav.

Uykunuz geldiyse gidin yatın kendinize gelin gece gece sinirlendirmeyin milleti...

Lafım sadece sana değil senin zihniyetindekilere !!!

oh be özlemişiz Galatasarayımızı böyle rakipler karşısında görmeyi :D en sevindiğim noktada herkesin sarılıp öpüşmesiydi ve trübünlerin arasında kırmızı rengi görmekte süperdi, bide uzaktan bayrağımızı gördüm. Reallilerin içerisinde hep bizim taraftarlarda vardı dostça geçti. Yenebilecek gücümüzde vardı, hemde öyle bi atmosferde öyle bi stadda takım biraz alışmış olsa ve podolskide gelmiş olsa galibiyet olurdu. yani ne demişler Galatasarayın olduğu her yerde umut vardır.

demek ki neymiş; rakip kim olursa olsun galibiyet hayal değil:lol:

İyi iyi ben memnunum genel durumda. Eksiklerimiz var elbette ama bunları olabilecek en son noktaya kadar zorlayacağımız maçlar yaptık.

Madrid gibi dünyanın en iyi hücum yapan takımlarından biriyle oynadık keza Olympikaos mükemmel defans yapıp, çok iyi kontra atak futbolu oynuyordu.

Bu sene en zor maçlarımız Antep, Bursa, Beşiktaş bu açıdan da düşünün. Zaten bu sene şampiyon olalım gelecek sene seviye atlar takım.

Servetin durumu ?

gökhan zan yerine topu oyuna iyi sokabilen pas becerisi olan bi türk defansla hakan baltanın yerine bi türk sol bek alırsak bide sabrinin yerine yine selçuk gibi ileri geri oynayabilicek bi adam alırsak ki podolskide gelmiş yarın istanbuldaymış bu takım efsane olur

kemal tokakı almak farz oldu

Ortada çok büyük kalite farkı vardı ama ezilmedik. İlk yarı da ki oyunumuz iyiydi.

Fazla pozisyona girmedik ama top ayağımız daydı. İkinci yarıda R.Madrid as kadrosuna dönünce işler karıştı. :o

Ayhan'ın hala oynaması tek bana mı abes geliyor diye düşünüyordum.

Tek bana değil kahvede kilere de abes geliyormuş. Küfür ederek öyle cevap verdiler valla :o

Geri
Üst Alt