Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 13.623
- 1.348
- 1.468
O zaten kafadan dışarda,lisansı yok ligte yok artıkJerrels disarida kalmali bence
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaten kafadan dışarda,lisansı yok ligte yok artıkJerrels disarida kalmali bence
O zaten kafadan dışarda,lisansı yok ligte yok artık
Ben ne demek istedigini anlamadim.8 yabancimiz var zaten.Jerrels olmayinca tamam olmuyor mu?
Bir sezonda en fazla 10 tane yabancı lisansı ekleme/değiştirme hakkımız var. Şuana kadar yabancı oyunculara lisans çıkarttık + Caleb Green sakatlandı onun lisansını dondurduk Chuck'a lisans çıkarttık. Sonra Caleb döndü bir daha Caleb'e çıkarttık şu ana kadar 9 oldu. Bernard James'in de gelmesiyle 10 hakkımızı da kullanacağız.
Bir lig maçında 6 yabancı kadroda olabiliyor,2 kişi dışarda kalıcak biri jerrels diğeri ?Ben ne demek istedigini anlamadim.8 yabancimiz var zaten.Jerrels olmayinca tamam olmuyor mu?
Bir lig maçında 6 yabancı kadroda olabiliyor,2 kişi dışarda kalıcak biri jerrels diğeri ?
Kadın basketbolda da var. Çok şerro bir camiaSerefsiz fbde Bobby Dixon Turk sayiliyor.Preldzic.Nobre,Vederson Aurelio.Herifler hep 1 kilifini buluyor.