Bernardo Silva Manchester City'de

Mehmet Ozturk

Parçalı Üye
5928026761361f2020e90a0d.jpg

Monaco'nun herkesi peşinde koşturan yıldızı Bernardo Silva, Manchester'da sağlık kontrolünden geçti.

Portekizli futbolcu 2014 yılında kiralık geldiği Monaco'ya bir yıl sonra 16 milyon euro karşılığında Benfica'dan transfer olmuştu.

22 yaşındaki futbolcu 58 maçta 11 gol 12 asistlik performans sergiledi.

50m 5 yıllık anlaşma

Sky Sports News HQ (@SkySportsNewsHQ) on Twitter

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cok iyi bir transfer oldu, sanirim bunlar David Silva'yi yollayacaklar gibi geliyor bana.

81 milyon falan deniliyor.Normal şartlarda ederi 20 falan olur.Belki..

Müthiş transfer. Monaco'nun Avrupa maçlarında Mbappe ile dikkatimi çeken isimlerin başında geliyordu.

Cok iyi bir transfer oldu, sanirim bunlar David Silva'yi yollayacaklar gibi geliyor bana.

Yok Silva kalır, Guardiola Silva yokken oynayamıyoruz, Silva tarzı birkaç adam daha lazım demişti. Nolito-Iheanacho gidiyor sanırım. Jesus Navas gitti. Bi de orta sahada bi sürü gereksiz Fernando, Delph gibi adamlar var heralde onları yollarlar.

navas ve david silva'yı valencia'ya itelerler büyük bir ihtimal.

birden fazla sahada duman olurlar, biri yedek diğeri sahada onuda sanmıyorum

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Olmazlar. Kanat da oynuyor bu herif. Rotasyonlu oynatır vs. Sanchez'i alsalar Aguero gidici mi diyeceğiz_ Almaya çalışıyorlar çünkü.

Son düzenleme:
Unuttum, daha bi de İlkay var bunlarda di mi. Sakattı herif bütün sene.

Muazzam oyuncu da City için çok da gerekli değildi.

David Silva yı göndermez kel gerekirse takımda 11 tane Silva tipinde adamla oynar

bu portekiz hollanda liginlerinden çıkan çoğu isim bekleneni veremiyor. Yumuşak liglerden sert serin güçlü defanslara geçmek sıkıntılı :oley:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt