bernardo silva

bizde eksik olan en kilit parca bu adam

Juventus, sezon sonunda serbest kalması beklenen Bernardo Silva'nın durumuyla ilgili bilgi aldı. (Matteo Moretto)

Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın Bernardo Silva ile ön görüşme hakkı konusunda el sıkıştığını biliyorum. Galatasaray'da yetkili kişiler bunu ifade ettiler. İlkay avantajı var Galatasaray'ın. Juventus'la arada kalırsa İlkay'ın bir telefonuna bakar."

Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın Bernardo Silva ile ön görüşme hakkı konusunda el sıkıştığını biliyorum. Galatasaray'da yetkili kişiler bunu ifade ettiler. İlkay avantajı var Galatasaray'ın. Juventus'la arada kalırsa İlkay'ın bir telefonuna bakar."

Bernardo olayı çok daha mantıklı, millet Bruno falan sıkıyor ortaya ama ManU'dan Bruno'yu alman için -oyuncuyu ikna ettin diyelim- min. 50-60 Milyon vermen lazım. O da minimum. 70'ten aşağı dahi bırakmama ihtimalleri var.

Sane ve ilkay ikna etmeli bernardo'yu. Gelirse hem sane hem osimhen'i daha verimli kullanırız

Bernardo Silva ile ilgilenen kulüpler (A Bola)

🔸 Galatasaray
🔸 Juventus
🔸 Barcelona

Fabrizio Romano: "Bernardo Silva'nın kararı kesinleşti. Bernardo Silva, yaz transfer döneminde City'den ayrılmaya ve bedelsiz bir transfer için hazırlık yapmaya hazır. İlgilenen kulüpler alanına, şu anda Bernardo Silva'yı transfer etmek için rezervasyonlarda bulunan kulüplerden bahsetmek için henüz erken."

Bernardo harika bir topçu. Bilemiyorum bizde nasıl olur, olursa. Şimdi linç yemeyelim de psvden beri hayranı olduğum mertens ile kıyaslarsam özellikle prime zamanını bir mertens değil. Ama şu an için bizim takıma cuk oturur

Alo Bernardo, ben İlkay.

onyedika ile beraber transfer edip sara-onyedika-b. silva 4-3-3 oynamalıyız seneye.

Pep suyunu sıktı birkaç damla kaldıysa onu da Avrupa takımlarından biri sıkar. Bizim oyuna uyar mı ondan bile şüpheliyim. Yok vallahi snejder gibi mertens gibi şuan 10 numara yok.

Bol bol tatil yapmak istiyorsa gelmek isteyebilir belli olmaz. Buradaki sistemi anlatmak lazim.

Juventus' un vereceğinden fazlasına ikna edilebilir ama Barca olmazsa underdog EPL ekipleri devreye girer; zor iş. Kulübün tapusunu ipotek edercesine kallavi maaşla uzun süreli kontrat verilmesini de istemem ayrıca; Sane tarifesine gelecek olsa bile iyi düşünmek, kadroyu ona planlamak lazım. Alıp mevcut orta saha hattıyla oynatırsan bilindik önemli zaafiyetler yine devam edecektir.

Geri
Üst Alt