Bernat, Icardi ve Paredes, Galatasaray’a Geliyor

BiP-spor-nedir-BiP-spor-yapilanmasi-1200x720.png

Açıkçası IP yeterli, B'yi zorlamaya gerek yok bence. Yıllardır hiç ısınamadığım bir adam, maliyetli de olacaktır muhtemelen. İyi bir futbolcu tabii ki ama neden bilmiyorum benim hiç ısınamadığım birisi
Bernatta bizim için iyi baya bence teknik olarak baya iyi bir oyuncu geçen yılı da iyi geçirdi PSG de

Bernat İcardi Paredes Jovic Kamada transferlerini yapsak ligde karşımızda kimse durmaz Avrupada da büyük isler yapariz.

vallaha bende sponsor anlaşması sandım bernat son durumu nasıl renktaşlar faydalı olur mu sizce

Bernatta bizim için iyi baya bence teknik olarak baya iyi bir oyuncu geçen yılı da iyi geçirdi PSG de
Bizim için kesinlikle iyi bir hamle olacaktır, ben işin tabii ki espirisindeyim. Açıkçası Icardi transferinden çok daha fazla merak ediyorum sol bek ve orta saha transferlerimizi 😄

Yanlarına da neymarı verin bu iş huzur içinde çözülsün

bu kaynak tier kaç acaba yani umutlanalım mı ?

Hadi insallah

Mükemmel bir transfer operasyonu olur

Bernat geçen sezon psgnin en iyilerindendi, tamam yaş handikapı var ama 2 yıl max verim alırız bence.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ACL sakatlığı geçirmiş, 30 yaşında bir bek oyuncusunun transfer edilmesini istemem normalde. Ancak Bernat çok başka bir adam; isminin tarihin en iyileri arasında sayılması gerektiğini bile düşünmüşümdür. Makul bir bedelle transferi mümkün olursa, diğer ismi geçenlerin alayından önde tutulmalı. Pek ihtimal veremiyorum doğrusu...

Geri
Üst Alt