Berserk (1997)

Melih Peker

Analiz Süren
Şef Gümüş Kıvrım
Efsane anime serisidir. orjinali 1997 yapiminin yerini birsey tutmuyor ama devamini izlemek isteyenler varsa su sirayla izlenmesi tavsiye edilir.

Berserk's Guts

• Kenpuu Denki Berserk (1997)
  • Berserk: The Golden Age Arc I – The Egg of the King Movie (2012)
  • Berserk: The Golden Age Arc II – The Battle for Doldrey Movie (2012)
  • Berserk: The Golden Age Arc III – The Advent Movie (2013)
  • Berserk (2016)
  • Berserk Season 2 (2017)
  • Berserk: The Golden Age Arc – Memorial Edition (2022)

Birkaç bölüm izlemiştim zamanında sarmamıştı, devam etmedim. Cidden övüldüğü kadar var mı diye merak ettiğimden bir ara bitireceğim.

eski dönem animeler için güzel sayılır. klasiklerden biri.

Birkaç bölüm izlemiştim zamanında sarmamıştı, devam etmedim. Cidden övüldüğü kadar var mı diye merak ettiğimden bir ara bitireceğim.
Hikaye klişe gelebilir ama karakterler bence başarılı
Kurguyu az çok tahmin ediyorsun ama son bölüm zirveyi yaşatıyor gerçekten insana.

Yeni versiyonlarındaki animasyon tarzını sevmedim. Bu dönemde bir geriye gidiş var bence animasyonlar dijitalleştikçe karakterlerin 2d versiyonlarına göre çizim kalitesi çok geriye gitti.

Eski animeler direk manga dergilerinden fırlama gibi görünürken yenileri vasat bilgisayar oyunu grafiklerine benziyor

Sağlam yapımlarda ise hala eski teknikler kullanılıyor ama inanılmaz zaman alıyor çizim ve renderlar, mesela attack of Titan buna örnek

Hikaye klişe gelebilir ama karakterler bence başarılı
Kurguyu az çok tahmin ediyorsun ama son bölüm zirveyi yaşatıyor gerçekten insana.

Yeni versiyonlarındaki animasyon tarzını sevmedim. Bu dönemde bir geriye gidiş var bence animasyonlar dijitalleştikçe karakterlerin 2d versiyonlarına göre çizim kalitesi çok geriye gitti.

Eski animeler direk manga dergilerinden fırlama gibi görünürken yenileri vasat bilgisayar oyunu grafiklerine benziyor

Sağlam yapımlarda ise hala eski teknikler kullanılıyor ama inanılmaz zaman alıyor çizim ve renderlar, mesela attack of Titan buna örnek
AoT müthiş o konuda ama 1 yıl sürüyor 10 tane 20 dk lık bölüm.

müziğinden tut her şeyiyle baya başarılı AoT

Deathnote ta hala favorilerimdendir - full metal alchemistte gayet iyi. hafif polisiye/crime tarzı animeler tutuyor genelde.

Tokyo Ghoulda iyiydi - finalini saçmaladılar biraz.

yeni nesil Hero academia / demon hunter falan baya meh açıkçası onlara göre.

Geri
Üst Alt