Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel: "Çöp oyuncular almayacağız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1718049978788.png

Hüseyin Yücel: "Kesinlikle üst düzey transferler yapılacak ama emekli olmaya yakın olan oyuncular yerine daha genç ve gelecekte satabileceğimiz oyuncularla ilgileniyoruz. Çöp oyuncular almayacağız. Tabii ki lider oyuncu da lazım. Onlarla ilgili de çalışmalarımız devam ediyor."

Bir sürpriz transfer yapmayı düşünüyor musunuz?

Hüseyin Yücel: "Bunun sözünü veriyorum. İnşallah diyorum."

"Fenerbahçe bizden 3-4 katı yüksek rakam verdi"

Hüseyin Yücel: "Jose Mourinho süreci yılan hikayesine döndü. Jose Mourinho ile görüşme gerçekleştirdik, akabinde teklifte bulunduk. Bulunduğumuz teklifin 3-4 katı teklif geldiği için kabul etmek durumunda kaldı diye düşünüyorum. Beşiktaş, o maliyetlere çıkamazdı. Parası olmadığı için değil, maliyetin mantığı olmadığından dolayı."

Hüseyin Yücel: "Giovanni van Bronckhorst ile Ocak ayında da görüşmüştük. Kısmet yaz ayınaymış. Yapacak bir şey yok."

(A Spor)

Buraya yaziyorum, bunlar 4-5 iyi transfer yapsin ifb nin önünde bitirir ligi, bronchorst modern top oynatan hoca, mou nun bi oyun plani yok
Bugün aynısını düşündüm hocaları başarıya aç genç adam eline düzgün 4 5 oyuncu versinler is yapar

Morunhio denen şaklaban ocak gelmeden topcularla basınla başkanla kavgaya başlar tazminatını alır topuklar

bu adam bizim kapıcı şakirin aynısı ya

Bu laftan sonra bi tane duzgun adam alamazlar.

Demek şanlı BJK transfer politikasını değiştirecek ha? Geçen yıl takımı çöpe çıkmış zencilerle doldurmuşlardı...

Sekiztas diye bir takımın varlığını unuttuğumu farkettim. Rahmi babalarına iyi baksınlar o rahmetli olunca kapanıp gidecekler.

oyuncu paralarını sanki kendileri verecekmiş gibi konuşmuş,sahibiniz ne derse onu alacaksınız

Yönetici böyle taraftar ağzıyla çöp möp tabirler kullanmamalı. Kullanırsa o takımdan bir halt olmaz. Bir kere dolaylı yoldan eldeki oyuncularına çöp iması oluyor çünkü öncekiler "çöp transfer" yapmamış olsa sen bunu deme ihtiyacı duymazsın. Ayrıca en iyi transfer sezonunda bile 1-2 isabetsiz işiniz olacak, bu laf da sana aynen geri döner.

Sen mourinhoyu yuda aliyordun anlamıstın hasan :asd:

Yaw şöyle açıklamalar yerine adam akıllı kadro kurun ve FB'ye de GS'a oynadığınız gibi oynayın diyeceğim de, her ikisi de mucize gibi sanki.

Dedikleri doğru ama popülist açıklamalar , kendi laflarına riayet etmeyeceklerini biliyoruz

Geri
Üst Alt