Beşiktaş, Alex Teixeira ve Elayis Tavşan'nın Peşinde

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör

Beşiktaş, Brezilyalı on numara Alex Teixeira'nın peşinde​

Beşiktaş’ta Başkan Ahmet Nur Çebi ile kurmayları Emre Kocadağ ve Erdal Torunoğulları, yurt içi ve dışında kulübün ekonomik şartlarına ve sistemine uygun futbolcu arayışını sürdürüyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın ile yapılan görüş alışverişinde çok sayıda oyuncu gündeme gelirken, orta alan için Alex Teixeira ismi öne çıktı. Çin macerası sona eren ve bonservisi elinde bulunan Brezilyalı futbolcu ile temasa geçilirken, vatandaşı Josef de Souza’dan da destek istendi.

50 MiLYON EURO’YA GiTMiŞTi​

Shakhtar Donetsk’te yıldızı parlayan Alex Teixeira, Şubat 2016’da 50 milyon Euro’ya Jiangsu Suning’e transfer olmuştu.
Brezilyalı on numara, Çin kariyerinde 153 maçta görev alırken 73 gol attı, 43 asist yaptı.

Bu arada Beşiktaş’ın, NEC Nijmegen’de oynayan Hollandalı kanat oyuncusu Elayis Tavşan’la da görüştüğü belirtildi.

Çok iyi bir futbolcu .. Kjaer’i paspas etmişti..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağ bek için de Buta ile görüşüyolarmış galiba

Sağ bek için de Buta ile görüşüyolarmış galiba

Bizde yedlin ve omar vasatlarına kaldık işte keşke biri gitsede sağ bekte alsak

Tjk butayı alıcaksa bizde rosiere çökelim yav kimse almazsa

Adamlar bütün sezon kol , dirsek pata küte girmesine rağmen kollanıp şampiyon oldular ancak Sergen alacağı adamı bilir.. Adamlar'ın 10 numara scout ekibi + bunları yönlendirebilecek hocası var..

Ghezzal , Rosier vs..

Adamlar bütün sezon kol , dirsek pata küte girmesine rağmen kollanıp şampiyon oldular ancak Sergen alacağı adamı bilir.. Adamlar'ın 10 numara scout ekibi + bunları yönlendirebilecek hocası var..

Ghezzal , Rosier vs..
V.s kim mesala???

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ghezzal , Rosier vs..
Ne scoutu ya Ghezzal'i menajer youtube videosu gösterip beğendirmiş. :asd:

"Ghezzal'ı telefondan 1 dakika seyrettim, oyuncuyu bir gördüm, 'Bu nerede?' dedim. 'Bunu hemen getirin' dedim"

Geri
Üst Alt