Haber Beşiktaş, Ângelo Gabriel'le İlgileniyor

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Beşiktaş bir transferi daha bitiriyor!

Hücum hattındaki alternatiflerini çoğaltmak isteyen Beşiktaş, Chelsea'nin 19 yaşındaki yıldız adayı sağ kanat oyuncusu Angelo Gabriel konusunda aşama kaydetti. Oyuncu tarafı ile anlaşan siyah beyazlılar, Chelsea Kulübü ile müzakerelerini sürdürüyor. Görüşmeler devam ederken siyah-beyazlıların kanat transferini gelecek hafta noktalaması bekleniyor.

Angelo, geçtiğimiz sezon kiralık olarak formasını giydiği Strasbourg'da 21 maçta 4 asistlik performans ortaya koydu.

Bein sports

3 gun once nobet konusunda yazdim Chelsea bu oyuncuyu da gondermek istiyor diye. Bakalim Bjk'da nasil oynayacak eger gelirse.

Biz hala kanat bakmayalim ne de olsa Kerem ve Zaha'nin durumlari hala belirsiz, ama olsun :)

Yaptıkları hamleler çok doğru. Rashicanın yerine kadayıf topçu almak yerine genç ve potansiyelli birini alarak forma rekabetini sağlamış oldular böylece.

Bunlar hiç satışta yapmadı limit sorunu abilerinde bile varken bunlarda nasıl sorun yok

• Konuyu Başlatan
  • Yöneticiler
Bjknin transferleri sanki fm oynayan biri yönetiyor gibi bu kiralık olayına biz hiç girmiyoz 2-3 sezondur

Adamlar bu sene estiriyor resmen.

Benim tek anlamadığım olay bizim limit yokken bunlarda nasıl limit çıkıyor veyahut takılmıyor ?

Geçen gün de söyledim, FB nin üstünde bitirecekler ligi, onlardan iyi top oynuyorlar zaten. Ve doğru hamleler yapıyorlar.

iş yapar

bu sene Beşiktaş sağlam takım kurdu bizimkiler hala uyuyor

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt