Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ: "Sergio Ramos bizden yıllık 15 milyon euro istedi"

Tam bir düzenbaz. Rakiplerimiz 2 katini veriyor biz yarı fiyatina oynatiyoruz yıldızları diyor komik herif

Ben radyoda dinledim de bu dangalağı... Neyse şimdi küfretmek istemiyorum. Taraftar da akıllı olsun falana getirdi lafı. Bunların önemli insanları varmış onlar gelsinmiş divana falan. Taraftara bizim önemli insanlarımız var siz önemsizsiniz manası çıkardım ben.

Bizim trasnferlerde yardım edenler isimleri belli, işleri belli onları onurlandırmak için toplantı yapıldı. Borloese, Arma Global, Rams, Nef teşekkür bile edildi o toplantıda. Acaba ismi belli değil derken kimden bahsediyorlar. Kendi eski yöneticilerinden bahsetme ihtimalleri yüksek mafya vari ilişkiler hatta eski bir yöneticileri bu tarz işlerden dolayı vefat etmişti sanırım.

Kendilerinin yapabildiği her şey büyük marifet; yapamadıkları ve başkalarının yapabildikleri her şey kabahat, kirli...

Hakikaten acayip bir iğrençlik seviyesine ulaştılar. Yalan yok, FB yi her zaman daha fazla önemser ve en çok onların başarısız olmasını isterim de BJK ın mevcut yönetimi arafta bırakıyor artık. Umarım en kısa sürede zirveden uzaklaşır, öldürücü darbeyi de bizden yerler; ezel-ebed baş hasmımızla başbaşa kalırız yine. Bu ne yav?!..

Yav ben de gitmek istemediğin yere yüksek fiyat çekerim. Ne olacak sanki. O sizin küçüklüğünüzden...

Meali “ Biz üretken ve iş bitirici insanlar değiliz, bişey beceremiyoruz.”

vereydin dayı. her istediğimizi alırız diye gezmiyor musun?

Gedson ve Rashica transferlerinde sizleri kimin fonladığından bahset istersen şerefsiz!

Taraftarla tehdit ediyor. Milleti gaza getirmeye çalışıyor. Sürekli imalarda bulunuyor. Muz devletindeki kabile üyeleri gibi konuşuyor. Artık iğrenç ağızlarınızdan bıktık. Allah kahretsin sizleri.

Türk futbol tarihinin en ezik kulübü son yılların beşiktaşıdır

Midesiz seviyesiz ezik müptezeller. Aferin lan futbolun IŞİD'ini geçtiniz teröristlikte helal lan. Yine de olası bir terslikte bu sezon ikinci takımımsınız hadi yine iyisiniz la köftehorlar.

Geri
Üst Alt