Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar: "Ahlak yoksunu hakem! Çocuğu olsam bu hakemin, yüzüne tükürürdüm"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
20241110_212648.jpg

Mete Vardar: "Ahlaktan yoksun hakem! Ne oluyor ya bu futbolda? Bu sistemden kim mutlu olabilir? Şampiyon olan da mutlu olamaz ki! İstedikleri takıma kazandırıyorlar, istedikleri takıma kaybettiriyorlar! Bundan mutlu olan var mı? Hakem kararlarıyla galip gelen bir takımın yöneticisi olmak istemem! Beşiktaş mağlup olsa bile büyüyen kulüp, Beşiktaş'ı böyle sindiremezler! İnsan utanır! Yayıncı kuruluş 5 dakika sonra pozisyonu getiriyor! İnsanları birbirlerine kırdırtıyorlar, mutsuz bir ülke haline getiriyorlar! TFF değişti, ne değişti?"

Mete Vardar: "Şu maçın hakemi olsam, evime gidip çocuklarımın yüzüne bakamazdım! Çocuğu olsam bu hakemin, yüzüne tükürürdüm!"

Mete Vardar: “Ver penaltıyı, VAR iptal etsin. Sen, o pozisyonda nasıl penaltı vermiyorsun?

Mete Vardar: "Bizim Süper Lig'de ne işimiz var diyorum.”

Ne oldu? Yine hakemler penaltınızı mı vermedi sizin?

Uza yaw, leş gibi ligde nasıl 5. olabilirsin
205DCD01-C7C3-490B-8DFB-CB49548BA19C.jpeg

Küçük camianın küçük asbaşkanı.

Ağlanavak ne var maçta

Bjkliler artık küçük takım olduğunu idrak etmeli.

Yirtik çoraptan cikar gibi gündemi meşgul etmemeli

Rezil açıklama sen kimsin insanların ailesini ağzına alabiliyorsun.

Beşiktaş mağlup olsa bile büyüyen kulüp,

Bunlarında bu eziklikleri bir değişmedi yok fb büyüklüğü öyle bir büyüklük ki kupa büyüklüğü değil yok efendi bjk

Yalnız adamın tarzı çok doğru, biz norvecte yaşamıyoruz bu tarz tehditvari hatta küfürlü tehdit diliyle konuşacaksın öbür türlü kimse cüküne takmaz seni

Geri
Üst Alt