Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.123
- 47.479
- 2.968
He, ben de onu diyorum. Zamanında şike/teşvik yapıp cezasını çekmediniz, şimdi 1. Lig zamanı.Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar: "Bizim Süper Lig'de ne işimiz var diyorum.”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He, ben de onu diyorum. Zamanında şike/teşvik yapıp cezasını çekmediniz, şimdi 1. Lig zamanı.Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar: "Bizim Süper Lig'de ne işimiz var diyorum.”
Değil ya, sağ ayağına temas var ok ama sağ ayağını yer bastıktan sonra sol ayağını basmayıp yere bırakıyor kendini. Devam etse ederdi orada.Pozisyon penaltı değil buarada.
HahahahhahhahBeşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar: “Ver penaltıyı, VAR iptal etsin. Sen, o pozisyonda nasıl penaltı vermiyorsun?"
mantiga gel
Bunlar ve özellikle başkanları fb’ye seve seve maçı da verir götünü de verir rtş.Fb ye maçı satın da görelim gotunuzu
Temas da yok. Teğet geçmiş, ayak titrememiş bileDeğil ya, sağ ayağına temas var ok ama sağ ayağını yer bastıktan sonra sol ayağını basmayıp yere bırakıyor kendini. Devam etse ederdi orada.
Temas da yok. Teğet geçmiş, ayak titrememiş bileDeğil ya, sağ ayağına temas var ok ama sağ ayağını yer bastıktan sonra sol ayağını basmayıp yere bırakıyor kendini. Devam etse ederdi orada.
Tinercileri koruyup bizim maçtaki penaltılara konuşacaklar. Klasik sandalya tayfaacun ötecekmiş.
Beşiktaş Asbaşkanı Mete Vardar: "Bizim Süper Lig'de ne işimiz var diyorum.”
Herifler hakemlik birşey olmayan yerde bile saldırıyorlar.Bizimkiler 2 tane bedavadan penaltı verildi doğru dürüst açıklama göremiyoruz.
O yetkiye sahip olup saf olma ihtimallerine inanmıyorum.Saf olan adam orada yetkili olamaz.Tamamen birilerine söz vermişler konuşmuyorlar yada hitabet yok.Yoksa orada işin yok.Bizimkiler saf.