Haber Beşiktaş, Bright Osayi-Samuel ile Anlaşamadı

Almadığımız hata
3407.jpg

Hocanın bek anlayışına tıpa tıp uyan profil. Açıkçası bizde Eren Elmalı gibi, Jakops gibi bir etki yaratabileceğini düşünüyorum üstelik bonserivisi yok ve üstüne yeri geldiğinde yedek kaldığında niye yedeğim diye sorun çıkartacak bir oyuncu değil.

Saha dışı saçma olaylara karışmışlığı ve saha içerisinde de ceza sahası etrafında kendisini yere bırakma konusunda biraz fazla abartmışlığı var elbette ama bilemiyorum. Yani kendisini bi Mert Hakan Yandaş gibi asla asla gelmesini istemeyeceğim bir oyuncu değil.

Osayi için "fiziği ve hızı dışında olayı yok" diyorsunuz da beyler zaten bu söylediğiniz 2 kriter o kadar önemli ki. Yani varsın çok tekniği olmasın. Bu adam bizde oynarken rahat 75 dakika Boey gibi ileri geri yapabilecek kapasitede.

Nevzat Demir’in önünden geçtim osayi bugün mü geliyor bunlar osayiyi mi bekliyor tesislerin önünde

Bu vasıfsız ve karakteri sıkıntılı adamın verebileceği tek şey huzursuzluktur. Boş beleş jk transferi olur.

Gitseydi Beşiktaş'a da biz de kafa dinleseydik kurtulduk şu hıyardan diye.

Sürecin sonunda 4 yıllık anlaşma imzalayacaklar.
Ayrıca 27 yaşında herif 4 yıl imzalasanız ne olacak olm 1.9 milyon maaş diyor. Bunlar da 40 yaşında bir jurasek alınca götleri yine kalkmış. Uzun vadeli sözleşmeyi beşiktaşın istemesi lazımdı herifin fenerdeki en büyük sorunu sözleşmesinin bitişi 1 sene daha olsaydı bu kadar salmazdı.
Heriflerde kafa da yok yav.

twitterda kartal emojili hesaplar beşiktaş yüzyılı başlıyor demişlerdi

İsteyen istediğini desin maalesef bundan iyisini alamaz bu yönetim o yüzden bu adamı istemek bizim değil yönetimin veya hocanın suçu kimse işte yıllardır sürekli 10 milyona sağ bek alıp, oynatmayan, oynatamayan adamlar daha iyisini yapamaz. Geçişleri de iyi savunur bizim savruk düzende adamın en iyi özelliği bu nerdeyse.

Gelme lan. Iyi bek degil, Febem de olmasa daha cok kart yiyecek, sahada üc kagitcilik pesinde olan süpheli karakterli biri.

Geri
Üst Alt