Beşiktaş, Daniel Amartey'i Duyurdu

O adamdan stoper olur mu ki fizikli 6 değilmi onana

Bu herif ne zaman stoper oldu lan.
Çöp arabası almadan teneke içindeki atık haline gelmis herif.

Milli Takiminda da stoper oynuyor-mus. Leicester'da da oyle oynamis sure aldigi maclarda son sezon.

Takımda çok fazla Afrikalı oyuncu olmaya başladı, afrika kupasında ne yapacak bunlar

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bize ne renkdas yaf :)

Lige kaliteli topçular gelsin de, kim getirirse getirsin. Her maç çer çöp izlemekten iyidir.
Rakip takımların kaliteli transferler yapmasından çekinmiyorum şahsen. Yönetimimize, teknik kadromuza ve takımımıza güvenim tam. Rakip takımlar da kaliteli topçular getirdikçe, ligin kalitesi artıyor diye bakıyorum olaya.

Lige kaliteli topçular gelsin de, kim getirirse getirsin. Her maç çer çöp izlemekten iyidir.
Rakip takımların kaliteli transferler yapmasından çekinmiyorum şahsen. Yönetimimize, teknik kadromuza ve takımımıza güvenim tam. Rakip takımlar da kaliteli topçular getirdikçe, ligin kalitesi artıyor diye bakıyorum olaya.

Su kivamda olmus renkdas (katilmakla birlikte :) )

1689896227602.webp

Siyahi atletik zencileri topladılar savunmaya bakalım nasıl bir yapı çıkaracaklar ordan.Hücum hatlarına en az 2 tane sağlam takviye lazım Redmond gidince Ghezal-Cenk(sakat)-Abubakar dışında oynayabilecek adamları kalmadı

Amartey birkaç sene önce burda nöbette haftalarca beklenen adam sonra düştü gözden son durumu nasıl acaba ?
Orta sahalarına takviye lazımdı fırsat transferi olmuş

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Danimarka'da oynadığı dönemde eskiden forumda sürekli bunu yazanlar vardı. Mevkisini bile hatırlamıyordum adamın, ön libero falan mı diyordum stopermiş.

ligin 2. yarısı ne yapacaklar acaba? yabancı oyuncularının7-8 tanesi afrika kupasına katılacak. artık genç takım oyuncularıyla çıkarlar maçlara.

Geri
Üst Alt