- 1 Ağustos 2009
- 45.034
- 43.682
- 4.258
de jong öldü mü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok abi Inan kiracin kaseti Sabride var. Iki tane sol bek yedekte ne alaka ?
:gs: :gs: :gs:10-0 yensek de sürpriz olmaz :gs: :gs: :gs:Geriye yaslanip yeniliriz. Yasin ve Sabri takim oyununun icine eder, aksi sekilde sürpriz olur.
kalem CAN ım
Ince "espiriyi" görmedin sanirim. Ilk sezonunda ona direklerin efendisi diyorlardi, yani bilerek öyle dedim![]()
Güzel populizm olmus renktas.:gs: :gs: :gs:10-0 yensek de sürpriz olmaz :gs: :gs: :gs:
Sağı solu sapıtı arkadaş galiba. Cavanda sol bek olarak da oynaya biliyor amaYedekte nerede sol bek var göremedim?
yok abi Inan kiracin kaseti Sabride var. Iki tane sol bek yedekte ne alaka ?
Saol. Sn. Engin ŞİŞMAN'dan like bekliyorum.Güzel populizm olmus renktas.
selçuk muhabbetine de jong sakattı sakatlığı riske edilmedi vs deniyor diye düşünmeye başladım.
Aga Selçuk'u fazla abartıyorsun.Silik bir tip.
Yerlilerden Sabri ile arası iyi değil kaptanlık olayından dolayı.Tolga,Sinan,Yasin Almancı,Eren gurbetçi.Balta zaten bu işlere karışmaz.Arkadaşları Umud,Burak ve Olcan olsa neyse de tek başınayken takımı karıştıracak bir gücü olmadığını düşünüyorum.
çetecilik olayından demedim yanlış anladın bak adamı bi maç 2.yarı başında çıkardı hoca basın hurra kulübün ve td nin vs başına çökti tüm hafta bu olay konusuldu. basın yolu ile gelen baskıdan bahsetmek istedim. her ne hikmektse bu olaydan sonra de jong sakatlandı ve bi türlü iyileşmedi. tamam baştan sakatlığı olmuş olabilir ama daha sonra riske etmek istemiyoruz ayağına bunu yapıyolar gibi geliyor.
Yenilmek icin tum sartlar musait gorunuyor