Beşiktaş Derbiye Çıkmama Kararı Aldı

Bu maça seve seve çıkacaklar öyle ben maça çıkmıyorum demeyle olmuyo o işler bekleyelim görelim

Birde şu açıklmalar yokmu beni deli ediyor, yok 115 yıldır hep sahada kazanmışlar, hep adil,temiz olmuşlar vs. gibi boş şeyler.10 yaşında çocuk bile bilir yediğiniz naneleri 115 yıllık temizlikten bahsediyorsunuz birde.Zaten 115 yıldır sahada olduğunuz da yalan ama oralar hiç değinmeyelim.

Bjk nin yaptigi bir kahramanlik yok , kendi adlarina bir sey yaparak kismen ulke futbolunun imajini kurtardilar , bu sacma tff karari uygulansaydi tarihe gececek bir rezillik olacakti

Simdi en azindan tarihe gececek rezil bir uygulanmayan karar olarak kalacak

Zararin neresinden donulse kardir

Bjk yi ancak sunun icin kutlarim , kulup ici demokrasi duzgun islemis . Kapali oturumda genel kurulu temsilen divanda 95% kisi bu karari istemis , onlar da almislar

Tersini alsalar kendilerini secenleri dinlememenin sorumlulugunu alabilirler miydi ?

Beşiktaş y ile başlayan birşey yedikten sonra sağlam bir karar aldı ama y ile başlayan başka birşey yiyerek sonuçlanacak.

ilki yürek ikincisi tahmine kalmış

hem sahadan hakemden izinsiz çekil hem maça çıkma. bu neyin korkaklığı acaba? bi bok yediler kılıfına uydurmaya calısıyorlar.
ceza ne olacak merak icinde bekliyorum.

Pazar gunku muhtemel tezahuratlar

Sahadan cekilin .... cocuklari

Yere yatsana yere yatsana filozof senol yere yatsana

Senol pabucu yarim cik disariya oynayalim

Seve seve çıkacaksınız o maça, fukara delikanlılığı yapmayın, ezik herifler.​

Bilgisi olmayan boş boş konuşmuş yine bu işin fb si bjk si yok göz var nizam var..küçük şikeci ormanın çocukları elenecekleri kesinleşince böyle bir senaryoyu ortaya koydular..şerefsizce haksızca oynadılar da..bu orman çocukları bizim maçta ilk yarıyı 3-0 geride bitirseler 2.yarıyı bitirmemek için herşeyi yaparlar.. Bu kaçak kargalara o zaman da hak verir misiniz gözü olup görmeyen forumdaşlar? Bu sıçma organı büyümüş tiner camiası kaybetmeyi hazmedemeyen bir ruh hali i çinde görün anlayın..bunlar iki şampiyonlukla GSARAYI geçtik biz realiz havasında olan ezikötesi camia..bunlar her daim şampiyonluklarımızı çaldılar diye ağlayan emzik camiası..bunlar firavun

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haftasonu bizde koyup ligdeki fişlerinide çekeceğiz

Geri
Üst Alt