Osman Arabacı
Parçalı Üye
- 27 Kasım 2008
- 4.670
- 2.036
- 403
Sevgili sinan arkadaşım haklısın temiz futbol istemekte.cl de neden bu tür çirkinlikler olmuyor çünkü uefa sıfır tolerans gösteriyor gerçekten temiz adam gibi maçlar izliyoruz cl de..ligimizde maalesef yönetenler bu işi kıvıramadı bitiremedi bu cisim atma vs saçmalıkları..o yüzden bu maçı değerlendirirken ligimizdeki maçlar emsal gösterilir cl maçları değil.bakın şu konuda çok eminim fener tamamen trübün terörü sayesinde 15 yıldır bize ve bjk ye büyük üstünlük kurdu sahasında.orda maçlar cl standartında oynansa bu bilmem kaç senedir GS kadıköyde kazanamıyor boş geyiği biter.bunu bildikleri için bu cisim atma hakem tehdit etme gibi durumların devam etmesi fenerin ve azizin işi..Elmalarla armutları karıştırmışsın yine.bir cl maçında atılırsa hiç müsamaha yok bunu 3 yaşındaki çocuk bile bilir.bir Türkiye Kupası veya Türkiye lig maçını örnek vererek sonuca gitmeye çalışsan en az 20 derbide bu maçtan fazla kornerde cisim atılmıştır.hakem ve tinercilerde zerre kadar maçı devam etme düşüncesi yoktu olsaydı 2 dk beklemez hızlı kullanır olaylar büyümezdi.feneri savundurdun bana saçma sapan Barcelona örneği vererek
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sevgili osman , ben sinan bilgin olarak temiz futboldan yanayim , su maca verdigim paranin yarisi gitti bosa , beni delirtiyor bu 1 haftadir
Adamlar olmayan bir karari uydurdular ustelik benim parami gasp ettiler . Ben ne atmisim sahaya da parami caliyorsun ey tff ? Agzimi acmadim adam gibi macimi izledim , hem de ne fb liyim hem bjk
Hakemini de eziyorsun ustelik
Futbolda CL de boyle avrupa liginde boyle liglerde boyle diye disiplin uygulamalari degismez , hepsi uefa ve international board kararlari ile baglidir
Rezalet bir karardi . Ikisini de hukmen yenik saysinlar ona bile katilmaz ama sevinirdim
Ama devam nedir ? Bunlara canak tuta tuta o bahsettiginiz "e bu ulkede bu kadari olur" lafina maruz kaliyoruz
Olmayacak , yapan cezasini cekecek yeter artik
SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi