Beşiktaş Derbiye Çıkmama Kararı Aldı

Elmalarla armutları karıştırmışsın yine.bir cl maçında atılırsa hiç müsamaha yok bunu 3 yaşındaki çocuk bile bilir.bir Türkiye Kupası veya Türkiye lig maçını örnek vererek sonuca gitmeye çalışsan en az 20 derbide bu maçtan fazla kornerde cisim atılmıştır.hakem ve tinercilerde zerre kadar maçı devam etme düşüncesi yoktu olsaydı 2 dk beklemez hızlı kullanır olaylar büyümezdi.feneri savundurdun bana saçma sapan Barcelona örneği vererek :)

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sevgili osman , ben sinan bilgin olarak temiz futboldan yanayim , su maca verdigim paranin yarisi gitti bosa , beni delirtiyor bu 1 haftadir

Adamlar olmayan bir karari uydurdular ustelik benim parami gasp ettiler . Ben ne atmisim sahaya da parami caliyorsun ey tff ? Agzimi acmadim adam gibi macimi izledim , hem de ne fb liyim hem bjk

Hakemini de eziyorsun ustelik

Futbolda CL de boyle avrupa liginde boyle liglerde boyle diye disiplin uygulamalari degismez , hepsi uefa ve international board kararlari ile baglidir

Rezalet bir karardi . Ikisini de hukmen yenik saysinlar ona bile katilmaz ama sevinirdim

Ama devam nedir ? Bunlara canak tuta tuta o bahsettiginiz "e bu ulkede bu kadari olur" lafina maruz kaliyoruz

Olmayacak , yapan cezasini cekecek yeter artik
Sevgili sinan arkadaşım haklısın temiz futbol istemekte.cl de neden bu tür çirkinlikler olmuyor çünkü uefa sıfır tolerans gösteriyor gerçekten temiz adam gibi maçlar izliyoruz cl de..ligimizde maalesef yönetenler bu işi kıvıramadı bitiremedi bu cisim atma vs saçmalıkları..o yüzden bu maçı değerlendirirken ligimizdeki maçlar emsal gösterilir cl maçları değil.bakın şu konuda çok eminim fener tamamen trübün terörü sayesinde 15 yıldır bize ve bjk ye büyük üstünlük kurdu sahasında.orda maçlar cl standartında oynansa bu bilmem kaç senedir GS kadıköyde kazanamıyor boş geyiği biter.bunu bildikleri için bu cisim atma hakem tehdit etme gibi durumların devam etmesi fenerin ve azizin işi..

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Artik seninle ugrasamayacagim icin derin bir huzun icindeyim

Atki bir kac gune sececegim sansli kisiye takdim edilecek . Fakat kime iste ona karar veremiyorum

Orjinal feneriumdan , ama bir gun fb li olacak tarzi bir atki bulamadim , baska bir yazi olacak artik , burasi kadikoy olabilir
Forumda bir tane Almancı var ona takdim edebilirsin.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun bayern madrid macinda marcelonun golunden sonra onca bayernli arasinda ayaklanip bagiran FORMALI madridlileri gordunuz mu ?

Biz ne zaman bu pazarki macta formali bjk liler veya kadikoyde formali GS liler goruruz , bagira cagira sevinebilirler , o zaman orta dogudan avrupaliliga terfi ederiz

Toplumsal medeniyet budur , o yuzden AB senle muzakere etmiyor bile , oyle hristiyan musluman olayi degil bu is

Doku uyusmuyor doku

13 şampiyonlukla 3 yıldızı olan takımında "masada kaybeden olmamak" diye tatava yapması ne bileyim baya komik bence.

Dun bayern madrid macinda marcelonun golunden sonra onca bayernli arasinda ayaklanip bagiran FORMALI madridlileri gordunuz mu ?

Biz ne zaman bu pazarki macta formali bjk liler veya kadikoyde formali GS liler goruruz , bagira cagira sevinebilirler , o zaman orta dogudan avrupaliliga terfi ederiz

Toplumsal medeniyet budur , o yuzden AB senle muzakere etmiyor bile , oyle hristiyan musluman olayi degil bu is

Doku uyusmuyor doku

Baskan sosyal munasebetlerde medenilesip batililasirken, dogunun kollektif toplum yapisinin verdigi samimiyeti yitirmemek mumkun mu sence?

bu kararın ardından tahkim kurulu yarın olağanüstü toplanıp pepenin cezasını 3 maça çıkarmalıdır

Bjkye sağlam bir vergi cezası verilmesi gerektiği kanaatindeyim.

Baskan sosyal munasebetlerde medenilesip batililasirken, dogunun kollektif toplum yapisinin verdigi samimiyeti yitirmemek mumkun mu sence?

Mumkun . Mesut ozilin hakeme kufru bu sentezin guzel bir ornegi

Amerikada avrupada kufur yok mu ? Disiplin maddelerinde buna iliskin bile madde olmayabilir , toplu kufurun aptalligini dahi cozememis bir ulkeyiz henuz

Rakibi Hükmen mağlup olsun diye tiyatro oynayıp hükmen mağlup olan takıma Beşiktaş denir.

Şu bejtaşın kazandığı 6,5 milyonuda çeyrek finale kalan 7 takım arasında bölsünler hiç yoktan iyidir.

Simdi siz siyaset diyorsunuz , yine bir soru soracagim , yarin erdogana bu bjk nin karari ile ilgili soru sorulsa

"Besiktasin bu kararini son derece yanlis buluyorum , federasyonun bu konuda en sert tedbirleri alacagina inaniyorum , hakemlerimiz de bu konuda geregini yapacaktir..vs"

Dese , pazar gunu hakemler bjk yi mi yakar mesela ?

Bizim maçı kaybettilermi bahanede hazır bu lig için fazla şerefliyiz len zaten federasyon bu sene sampiyon olmamizi istemedi len gibi bjk li konusmaları yapacaktır.

Simdi siz siyaset diyorsunuz , yine bir soru soracagim , yarin erdogana bu bjk nin karari ile ilgili soru sorulsa

"Besiktasin bu kararini son derece yanlis buluyorum , federasyonun bu konuda en sert tedbirleri alacagina inaniyorum , hakemlerimiz de bu konuda geregini yapacaktir..vs"

Dese , pazar gunu hakemler bjk yi mi yakar mesela ?

Kongre üyelerimizin zeka seviyesine hayranim.

Geri
Üst Alt