Beşiktaş Derbiye Çıkmama Kararı Aldı

Pazar günü saplayıp,feda günlerine geri dönmelerini sağlarız.

Doğru bir karar kim ne derse desin. Sahayı karıştır ondan sonra kaos, kumpas ayağına maçı tekrar oynat. Hadi hakem hatası olur filan da şu olanlar artık aleni haksızlık hukuksuzluk. Son 3 yıldır haksızlığın dibine vuran BJK idi ama bu kararlarını son derece yerinde buldum.

Hukmen maglubiyet gelecek sene men ve tum kupa gelirlerini geri odeme oluyormus

Bu ulkede federasyon baskani yok mu ? Adamin yuzunu goren yok

Cik bir kere konus be odlek adam

TÜRKİYE KUPASI STATÜLERİ | MADDE 8 - SAİR HÜKÜMLER
Türkiye Kupası müsabakalarında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakada yer almayan kulüp hakkında, hükmen mağlubiyet kararı verilmekle birlikte o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilir ve takip eden sezonda Türkiye Kupası’nda yer alamaz. Ayrıca, Türkiye Kupası’nın ticari haklarından elde edilen gelirlerin dağıtımına ilişkin olarak hiçbir talepte bulunamaz.
Evet bildigim gibiymis, seneye Turkiye Kupasinda yer almayacaklar.

yok ya ne Puan silinmesi. Kupaya yansir, seneye yansir. Dikkat ederek almislardir bu karari

bir yerde okumuştum böyle bir durum olabileceğini umarım olur

bunlar bu sene lig şampiyonu olamazsalar artık 10 sene 3. 4. lüklerle sürünür 10 yıl bu olayı dramatize ederek önüne gelene satarlar.

Vay anasını şaşırdım. Yürek mi yedin fikoooo

Aspor hemen hemen hepsi bjk li ama neden baya olumsuz elestiriyorlar ?

bir yerde okumuştum böyle bir durum olabileceğini umarım olur

bunlar bu sene lig şampiyonu olamazsalar artık 10 sene 3. 4. lüklerle sürünür 10 yıl bu olayı dramatize ederek önüne gelene satarlar.
TÜRKİYE KUPASI STATÜLERİ | MADDE 8 - SAİR HÜKÜMLER
Türkiye Kupası müsabakalarında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakada yer almayan kulüp hakkında, hükmen mağlubiyet kararı verilmekle birlikte o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilir ve takip eden sezonda Türkiye Kupası’nda yer alamaz. Ayrıca, Türkiye Kupası’nın ticari haklarından elde edilen gelirlerin dağıtımına ilişkin olarak hiçbir talepte bulunamaz.

arkadas yukari da yazmis. Bisey de olmaz

Aspor hemen hemen hepsi bjk li ama neden baya olumsuz elestiriyorlar ?

seneye beşiktaş'ın olmadığı kupa maçını kime satacaklar ki tabi eleştirecekler hatta başlarında sopa gösteren malum kişi olmasa büyük ihtimal yayıncılık anlaşmasını fesh bile edebilirdiler.

Puan silinsin hadi yallah uefaya

2 yıllık kulübün sonuna geldik. Hafta sonu son koyuşu yapcaz.

bunu yapmak (G)üven (Ö)zveri (T)ecrube ister.
Bir kaç gün içinde bu karardan vazgeçip maça çıkacaklarını düşünüyorum.

Bu işin altında başka bir iş var .
Kesin bir hesapları var.
aba altından sopa göstererek bizim maçı almaları karşılığında bu karardan vazgeçme pazarlığı yapmak için böyle bir hamle yaptıklarını düşünüyorum.

Bildiğin Mini Çakallık yaptı beşiktaş,kupanın değeri yok+büyük ihtimal elenecekler,çekildik şeref ayağına böyle kırtırık kupa içşn kafa ütülerler,çekilse ya ligten göreyimm

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt