Haber Beşiktaş, Dušan Vlahović Transferini Bitirdi

Bunlar bu parları nereden buluyor aga.

Orkun 35
Trossard 18
Oh 16
Agbadu 18
cerny 8
ndidi 10
taylan 6
outtaşa 8
Nübel 7

Sadece 2 milyar vergi borçları var eskiden kalma.

Orkun trossard ve Vlahović 30 milyon euro net maaş var şurada ekstra.

salah bitik
vlahovic bitik
greenw**d iş yapmaz
aral şişman
salih özcan bitik
vedat o şu bu alayı bitik

elalemin transferlerine laf etmekten sıkılmadınız. vallahi Osimhen'in gelmesi hayırlı mı oldu acaba diye düşünüyorum bazen. Bi osimhen yüzünden oyunculara yapılan şu muamele sadece çok komik.
Vlahovic gerçekten izledin mi son 2 sezon? Salah devre arası ismi geçerken herkes bitmiş bu adam artık koşamıyor demiyor muydu? Greenwood için o dediğini yazan olmadı istemeyenlerin nedeni belli. Vedat'ın maliyetine laf edildi. Salih Özcan- Kaan yerine alınmalı dendi. Leao yazılıyor müthiş oyuncu gelsin mi diyoruz mesela? Tamam bundan sonra rakiplerin aldığı her oyuncuyu övüp bizdeki tüm oyuncuları da boklayacağız.

Vlahovic gerçekten izledin mi son 2 sezon? Salah devre arası ismi geçerken herkes bitmiş bu adam artık koşamıyor demiyor muydu? Greenwood için o dediğini yazan olmadı istemeyenlerin nedeni belli. Vedat'ın maliyetine laf edildi. Salih Özcan- Kaan yerine alınmalı dendi. Leao yazılıyor müthiş oyuncu gelsin mi diyoruz mesela? Tamam bundan sonra rakiplerin aldığı her oyuncuyu övüp bizdeki tüm oyuncuları da boklayacağız.

Salih gelmesin bitik diyenler
Leao müthiş oyuncu gelirse direkt şampiyonuz diyenler

sen bunları söylemiyorsun diye bunlar söylenmiyor mu zannediyorsun renktaş

burada mesele sadece bu değil.

çıkan tüm oyuncular bklanıyor artık yeter yani, bu bile taraftarın şirazesinin kaydığının göstergesi

Maliyetler anormal, daha bir kac sezon önce 4-5m maas için gelen oyuncular nasil olduda 10m maas için geliyorlar? Biz ligin anasini aglatan Icardiye verdik o maasi ve simdi daha birsey göstermemis bizim ligdeki rastgele ismi çikmis oyuncular en az 10m isteyip ya 10m aliyorlar olmadi 8m falan

Salih gelmesin bitik diyenler
Leao müthiş oyuncu gelirse direkt şampiyonuz diyenler

sen bunları söylemiyorsun diye bunlar söylenmiyor mu zannediyorsun renktaş

burada mesele sadece bu değil.

çıkan tüm oyuncular bklanıyor artık yeter yani, bu bile taraftarın şirazesinin kaydığının göstergesi
Vlaha konusunda herkes müthiş derken ben laf ettiğim için üzerime alındım o yüzden kendime göre cevapladım mesajı.

Vlaha konusunda herkes müthiş derken ben laf ettiğim için üzerime alındım o yüzden kendime göre cevapladım mesajı.
yok renktaş direkt sana söyleseydim alıntılardım zaten yau

şu bir gerçek -ki tüm oyuncuları bklayıp sonra gelip burada Batrakov öven bi kitle var.

Batrakov kötü demiyorum.

Ama böyle bi mentaliteyle olmaz bu iş.

Bjk yönetiminin yanında bile bizim yönetim amatör takım yönetimi gibi kaldı

Bunlar bu parları nereden buluyor aga.

Orkun 35
Trossard 18
Oh 16
Agbadu 18
cerny 8
ndidi 10
taylan 6
outtaşa 8
Nübel 7

Sadece 2 milyar vergi borçları var eskiden kalma.

Orkun trossard ve Vlahović 30 milyon euro net maaş var şurada ekstra.
Biz bu kadar sene şampiyon vs olamasak kulübün kapısına kilit vurulurdu

Helal olsun biz hariç herkes masaya yumruğunu vurdu. Bizde herkes doydu anladığım kadarıyla.

Bitiriciligi cok kötü ama fizikli ve caliskan topcu.

Fb yerine Bjk yapmasi cok olumlu bence
Darwin Nunez icin de gecerli bu, onun da Ts yapmasi iyi oldu
Lukaku bunlar icinde en vasat isim, sakatlik derdi var depari hic kalmadi, ama maalesef o da dandik STSL stoperlerini hasat edecektir. Muriqi > Lukaku ama bence neticede

Geri
Üst Alt