Haber Beşiktaş: "Emek hırsızları!"

Terazi lastik cimlastik. İçten içe sevinmiyorlarsa hiçbir şey bilmiyorum. Kötü çocuğu gördünüz mü? Bizim maçta 50 metre depar ile itiraza gelmişti. Yüzde bi milyon kripto eleman. Son saniye kullandığı frikikte kendisi de biliyor oradan atamayacak. Orta açarım da gol olur diye kaleye abandı. Biz bu hafta lazyoya kaybetmeyecektik. Ahh Okan ahhh

Ne yaptılar ettiler VAR'i sadece kendi lehlerine göre ayarladilar.
Bu sene şampiyon olsak da olmasak da seneye yabancı VAR gelmezse havuzu bozacağız diyelim

Beter olun * evlatları.

Bizi de illa araya katacaklar. Neymiş 3-4 hafta önce zaten bjk yi silmişler
3-4 hafta önce değil
3-4 yıldır siliyoruz a be cahil ezikler

Gerizekalılar, salıncakta sallanmaya devam.

Bizimkiler gibi taraftar baskısı yüzünden yapılmış bir açıklama. Zaten şikebahçeli yöneticileri ve siyasi babalarını önce arayıp özür dilemişlerdir bunu yayınlamaya mecburuz diyip.
Bunlar sponsorluktan gelen paralar yüzünden şikecileri yalıyorlar kaç senedir. Bizim satılmış kuklalara sinir oluyorum ben.

Golü fenerbahçelilerle birlikte kutlamamış gibi paylaş.

kudurun size müstehak. yasin kol derbiyi kaldırabilecek hakemdi ya.

Yav gidin ötede ağlayın samimiyetsiz herifler.

İkinci yarıda sahaya çıkmasaydınız daha az pozisyon verirdiniz. Anasını satayım sanki yenemezse şampiyonluk gidecek gibi arkada 5 tane kontra yenmez.

Kara kargalılara bak hele. Hepsi Galatasaray şampiyon olmasın diye maçı sattığınızın farkında

Atçı bey fb'sine kıyamamış yine. Salıncak deyince kuduruyorlar sonra, gerçekler acıdır

Geri
Üst Alt