Haber Beşiktaş, Emmanuel Agbadou ile Anlaşma Sağladı

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1770031770994.webp

ÖZEL - Emmanuel Agbadou’nun temsilcisi İstanbul’a geldi! Beşiktaş, 28 yaşındaki defans oyuncuyla 4.5 yıllık anlaşma sağladı! Kulüpler arası son detaylar görüşülüyor. [Ertan Süzgün]

06.02.2026:
Beşiktaş, Emmanuel Agbadou'yu 18+2 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı. (L'Equipe)

18 milyona almışlar. Ben izlediğim maçta pek bir şey görememiştim. Ellerinde olan Djalo'dan daha atletik gibiydi sadece. Wolwes'in durumuyla da ilgili olabilir tabi bu. 28-29 yaşında oyuncu maaşı da yüksektir tahminim. Bir kaç izleyen kişi uzun topları da iyi diyorlar.

Son düzenleme:
18 milyon euro mu, iyi para vermisler bunlar hala ne diye bu kadar para harciyor onu da anlamis degilim.
Devre arası transfer ekstra pahalı iken ve transfer daha zor iken. Herhangi bir iddian da olmadığını düşünürsek kendilerinin yerinde olsam elde edilen bu bütçeleri ve yüksek paraları yazın yeni takımı oluşturmak için kullanırdım. Yazın benzer maliyetlere daha iyisini getirebilirlerdi.

Bu başkanda fıs çıktı.Konuşup duruyordu gelmeden önce.Futbolun F'sinden anlamaz bu kişiler.

vay kodum eksik akıllıları ya :asd:

bu herif 1 kere sakatlanır sonra da oynayamaz doğru düzgün

Olmayan parayı nasil harcıyorlar,yani limit vs gibi şeylere takilmayin

Ligi en fazla üçüncü sırada bitirmek için bu paraları harcamaya gerek yok açıkçası.

Hatta dördüncülük daha olası.

genç forvet samdım 28lik stoper çıktı

Abi biz bu sene en çok para harcayan takım olduğumuza emin miyiz?

Geri
Üst Alt