Kaan Bertug
Sarı Üye
- 27 Şubat 2023
- 519
- 215
- 88
Bunlar neden sürekli siyahi topçu alıyor![]()
Neyse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar neden sürekli siyahi topçu alıyor![]()
Yalan haber yaptirmislar Fransizlara diyorlar, bizim ucagi takip ettiklerinde.Pepe ne oldu?
Anlamadım?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben seni şikayet edince o bildirim neden sana düşüyor? forumu laz yazılımcı mı kodladı
Serhitom sakin olBen seni şikayet edince o bildirim neden sana düşüyor? forumu laz yazılımcı mı kodladı
Erkek erkeğe böyle ılık lakap mı takar lan topSerhitom sakin ol
islemi ben yapacagımBen seni şikayet edince o bildirim neden sana düşüyor? forumu laz yazılımcı mı kodladı
Erkek misinErkek erkeğe böyle ılık lakap mı takar lan top
Bak birader geçen de aynı soruyu sordun evet dedim sonra aç göster o zaman yazmışsın. Benden sana ekmek çıkmazErkek misin
Admine mi saplıcanislemi ben yapacagım
Irkçılık yapma diyip lazlara ırkçılık yapmakBen seni şikayet edince o bildirim neden sana düşüyor? forumu laz yazılımcı mı kodladı

Ben ırkçı bir insanım Emrecim o korsan Arap yüzünden 3 ay silik yemiştimIrkçılık yapma diyip lazlara ırkçılık yapmak![]()
Hangi hayal aleminde yaşıyorsunBak birader geçen de aynı soruyu sordun evet dedim sonra aç göster o zaman yazmışsın. Benden sana ekmek çıkmaz