Haber Beşiktaş, Ernest Poku'yu Transfer Etti

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1787664088341.webp

Beşiktaş, 22 yaşındaki Hollandalı kanat oyuncusu Ernest Poku'yu Bayer Leverkusen'den satın alma opsiyonuyla kiraladı. (Fabrizio Romano)

- kira + satın alma bedeli toplamda 25 milyon euro'yu buluyor.

Siyah-beyazlılar, oyuncuyla 1+4 yıllık anlaşma sağladı.

İyi transfer de BJK'de bu kadar para var mı asıl mesele o

u23 olduğu için aldılar herhalde. Yoksa daha iyisine giderlerdi herhalde.

Iste bu yüzden basarisiz oluyorlar

Cerny’yi yedek birakacak kalite de bir oyuncu’ya ihtiyaclari vardi kadro kalitesini yükseltmek icin

Aldiklari oyuncu iyi ve potansiyel var ama cerny’yi yedek birakir diyemezsin

Biz kötü yönetiliyoruz ok ama Allahtan rakipler de kötü yönetiliyor da okan hoca farki ile basarili oluyoruz

Stadda maçını izledim, çok iyi bir oyuncu bu diyen oldu mu?

Alkmaar zamanı da pek parlak değil. Almanya doğumlu olsa da, Hollanda A milli takımına davet almadı. Leverkusen'da ilk 11 ve yedekte kalma arasında gitti geldi tüm sezon.

Devamlılığı yok ama maç esnasında patlayıcı koşu ve aksiyonları var. Bakalım gelirse bizim ligde ne yapacak.

Önder özen’in yorumculuk dönemine dayanarak söylüyorum acikcasi daha iyi bir planlama beklerdim ama simdilik asiri bir güclenme yok kadrolarinda

Hatta hasan arat’in van brockhorst’a kurdugu kadro ile ayni seviye de diyebilirim

Mert
Svensson Paulista Colley Masuaku
Gedson Musrati
Rashica Rafa Mario
Immobile

Zayif takimlara oynadiklari ön elemelerde bile kadro kalitesinin yetersiz olmasindan dolayi avrupa dönüsü ilk deplasman macinda patladilar

Biz ve fener’in kadro kalitesine yetismeleri icin stoper,defansif orta saha,sekiz numara ve sag kanat almalari gerekiyor ama rotasyon oyunculari degil a plus oyuncular gerekiyor

Poku ile basladiklarina göre seviye olarak planlamalari belli ki yetersiz kalacak

İsmi Ernest olduktan sonra bjk’dan başka bir yere gidemez.
Bu kaçıncı Ernest?

Geri
Üst Alt