Haber Beşiktaş, Ernest Poku'yu Transfer Etti

İsmi Ensest olanlar neden hep BJK'yi tercih ediyorlar. Kafalarda değişik sorular.

Önder özen’in yorumculuk dönemine dayanarak söylüyorum acikcasi daha iyi bir planlama beklerdim ama simdilik asiri bir güclenme yok kadrolarinda

Hatta hasan arat’in van brockhorst’a kurdugu kadro ile ayni seviye de diyebilirim

Mert
Svensson Paulista Colley Masuaku
Gedson Musrati
Rashica Rafa Mario
Immobile

Zayif takimlara oynadiklari ön elemelerde bile kadro kalitesinin yetersiz olmasindan dolayi avrupa dönüsü ilk deplasman macinda patladilar

Biz ve fener’in kadro kalitesine yetismeleri icin stoper,defansif orta saha,sekiz numara ve sag kanat almalari gerekiyor ama rotasyon oyunculari degil a plus oyuncular gerekiyor

Poku ile basladiklarina göre seviye olarak planlamalari belli ki yetersiz kalacak
Van brockhorst'lu orta saha daha iyi bence. Orkun iyi de cok abartiyorlar. Oyle ahim sahim bir topcu degil Gunu gununu tutmuyor.

Sol tarafta oyun kurucu kanat rolüne uygun Trossard olduğunu hesaba katarsak, sağ kanatta böyle atletik biri doğru planlama gibi görünüyor.

Ligde 4.olmuş parasız bjk'nin yönetimi kadar bile olamadınız transferde beceriksiz yönetim

1000172570.webp

0 gelir 0 basari ile kuruyorlar adamlar bu kadrolari ,biz 4 sene sampiyon max gelir ,direkt ucl oldugu halde ne durumdayiz

Bal yapmayan arıdır Jeremy Doku,
Dursun transfer yapmaz, çözer sudoku,
Sözde tam isabetti transferde her daim oku,
Hatırlayamadım,nasıl bir topçudur bu Ernest Poku?

AZ’deyken bize karşı o kadar pozisyona girip dağlara taşlara vurmuştu bu eleman, cacık olmaz gibi

Geri
Üst Alt