Beşiktaş, Ersan Gülüm'ü Transfer Etti!

Cevap: Beşiktaş Ersan Gülüm'ü Transfer Etti

Ersan Gülüm: "Beşiktaş’ta 10 yıl oynamak istiyorum. Şu anda ellerim titriyor. Son röportajım farklı yansıtılmış, çarpıtılmış."

Ersan Gülüm: "Pazartesi günü Beşiktaş'a imzayı atıyorum. Kulüplerimiz anlaştığı için çok mutluyum."

zaten daha fazla oynayamazsin 10 yil sonra senide kovarlar nihat gibi

Bence alinacak stopper var, ve yabanci stopper'e yonelmeli Galatasaray. Turkiye'den su an alabilecegin stopperler Serdar Aziz, Baris Basdas ve Kemal Tokak. Serdar Aziz zor olsada sartlar zorlanmali, veya son iki ismi almak gerek ve iyi bir yabanci stopper. Serdar Tasci ve Gokhan Inler'in Turkiye'ye gelecegine inanmiyorum. Hamit bile gelmedi onca yildir.

kardes o degilde 200 stoperiniz oldu hangi biri oynuyacak?

Kimse yönetimi savunmaya kalkmasın.Sen stoperin olmadığını bile bile bütün stoperleri kaptır.Servet ve Gökhan Zan var ve transferlerde seyirci oluyorsun.Adamlarda bir tarafta Kesimal dğerleri de Ersan-Egemen.Israrla soruyorum bizim stoper geleceğimiz nedir?

öyle demeyin ya bizim Semih Kaya'mız var :D:D Şaka bir yana çooook kaliteli bir yabancı stoper almak farz oldu. Kaliteli değil, çoook kaliteli.

Bence alinacak stopper var, ve yabanci stopper'e yonelmeli Galatasaray. Turkiye'den su an alabilecegin stopperler Serdar Aziz, Baris Basdas ve Kemal Tokak. Serdar Aziz zor olsada sartlar zorlanmali, veya son iki ismi almak gerek ve iyi bir yabanci stopper. Serdar Tasci ve Gokhan Inler'in Turkiye'ye gelecegine inanmiyorum. Hamit bile gelmedi onca yildir.

Kasimpasa , Samsunspor'dan alacagimiz stoper bankomuz olacaksa Bank Asya'da oynayalim.

Görüşmelerin başladığını borsaya bildirince transfer bitmiş mi oluyor sorması ayıp bilmiyorum da ?

Kasimpasa , Samsunspor'dan alacagimiz stoper bankomuz olacaksa Bank Asya'da oynayalim.

Ona kalirsa Ersan Adana'dan geldi. Baris ve Kemal potansiyeli cok yuksek oyuncular. Ersan'da tutmayabilirdi, tuttu. Servet'in yanina cok iyi bir yabanci stopper alinmali. Piyasada Turk oyuncular var daha, yok degil. Orta saha'ya Alper Potuk alinabilir. Sagbek'e Sabri'nin alternatifi olarak Koray Arslan olabilir. Ozgur Cek veya Hasan Ali solbeke alinabilir. Daha piyasada adamlar var.

Mehmet Ersan'ın kız kardeşi Elis'in twitter'daki yazdıkları sanırım Beşiktaş'lılık duruşunuzu gösteriyor sizin.

Futbolcu birinin kardeşi böyle yazıyorsa biz bırakalım bu işleri.

Twitter Bu ersanın kız kardeşinin twitter'ı bazı kendini taraftar sanan galatasaraylılar ona küfür edince oda öyle cevaplar verdi.

Mehmet Ersan'ın kız kardeşi Elis'in twitter'daki yazdıkları sanırım Beşiktaş'lılık duruşunuzu gösteriyor sizin.

Futbolcu birinin kardeşi böyle yazıyorsa biz bırakalım bu işleri.

Internet uzerinden kiza kufur etmeye ne dersin ?

Twitter Bu ersanın kız kardeşinin twitter'ı bazı kendini taraftar sanan galatasaraylılar ona küfür edince oda öyle cevaplar verdi.

Bak kardeşim ilk başta o kendisi yazmış Galatasaray ile alakalı dalga geçer gibi mesajlar ondan sonra küfür etmiş bazı taraftarlar da. Yoksa boşu boşuna kimse küfretmez.

İsterseniz kendiniz bakabilirsiniz kendizi takımımıza hakaretlerde bulunmuş ilk hatayı o yapmış diyorum. Küfür edilmesi doğru değil ona karşı tamam.

Zaten edecek olsam ben de ederdim. Ben sadece onun yaptığı davranışın yanlış olduğunu söylüyorum.

Daha yeni gördüm haberi. Hayırlı olsun Beşiktaş'a. :)

Sanırım verebilecek cevabınız yok bu konuya.

İsterseniz kendiniz bakabilirsiniz kendizi takımımıza hakaretlerde bulunmuş ilk hatayı o yapmış diyorum. Küfür edilmesi doğru değil ona karşı tamam.

Zaten edecek olsam ben de ederdim. Ben sadece onun yaptığı davranışın yanlış olduğunu söylüyorum.

Bende dogru bulmuyorum. Ersan'inda dogru bulacagini sanmiyorum. Ama hemen Besiktas'li durusunu karistirman guzel olmamis. Bir kiz'a internet uzerinden agiza alinmayacak kelimeleri soylemek'te hos degil. Madalyonun iki tarafi var Alper.

Alper herkes senin gibi değil, o haklı demiyorumki sadece kıza küfürlü cevap verilmesi yanlış yani ortada doğru birşey yok

Böyle şeylerin olmaması lazım. Eğer futbolcu kardeşiysen biraz profesyonel olacaksın öyle mesajlar gelse bile Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor olsun başka klüpler olsun aşağılayıcı mesajlar atmayacaksın. Çünkü insanlarımızın değişmesi zor.

Geri
Üst Alt