Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisi Nasıl Bitsin?

Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisi Nasıl Bitsin?

• Fenerbahçe kazansın

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    35
orta şekerli

Bol kırmızı kartlı ve kavgalı beraberlik. Fener mümkünse golü 90+4 de yesin.

İki tane şikeci neyaparlarsa yapsınlar ikisindende nefret ediyorum.

berabere bitsin. ama beşiktaş kesinlikle kazanmasın. bu maç şikeciler yenilirse teknik direktörleri değişir. elleşmeyin devam etsinler ismail kartalla. sessiz sessiz berabere bitsin :)

Şikeciler birbirlerini yesinler, bol kırmızılı bol olaylı maç olsun :)

Skor tahminim 2-2 veya 3-3.

I am the one who knocks!

mac ıcın ıddıa oynasam handıkap 0 a basar gecerım ama macın 1 1 fılan bıtmesını ıstıyorum kartalla devam etmesı gerek fenerın

Beşiktaş kazansın, bizim takım bu sezon şampiyonluğa oynayacak ölçüde toparlanabilecek görüntüde değil...FB de ise olası birkaç galibiyetle -Bir süreliğine de olsa- suların durulması ihtimalini hesaba katarak söylüyorum, belki ilk defa Aziz Yıldırım a karşı bu denli tepki oluşmuşken iyice karışsınlar da şu pislik herif defolup gitsin, FB liler de dahil herkes için istiyorum bunu, ülkede futbol ortamının tiksindirici hale gelmesinde baş aktör olan şizofrenden en kısa sürede kurtulunması dileğiyle...

Karşılıklı kırmızı olur , ,
Oğuzhan kırmızı görür , kırmızı gördüğü pozisyondan sonra kavga çıkar ,
ersanda kırmızı görebilir ama daha büyük ihtimal penaltı yaptırabilir ,
fenerde Caner'in kırmızısı var iki sarı karttan ama en azından birisi direkt kırmızılık olacak , yine saha içi karışacak ,
emre b.'nun galiz küfürleri ekrana yansıyacak ,
Maçın bitiş düdüğüyle beraber seyirci sahaya dalsın hakemlere ve fenerli oyunculara saldırsınlar ,
maçtan sonra karşılıklı sert bildiriler yayınlasınlar kan gövdeyi götürsün kısaca !

Berabere bitsin, biz de kasımpaşa'ya çakalım.

Ama gerçekte olan, kasımpaşa bize çakar, fenerbahçe'de bjk'ya hakemler ile çakar.

Geri
Üst Alt