Beşiktaş Forması Giyen Rıdvan Yılmaz'tan Büyük Fedakarlık

Çocuğu mu dovsek yönetimi mi çözemedim.
Ayıp lan bu yonetimin aldigi boateng'in aylik faizi o para

Adiler ya. Gencecik çocuğun 2-3 bin lirasını almak için kim bilir nasıl kafaladılar. Bir de büyük fedakarlık diye pazarlıyorlar. Üzüldüm çocuğa.

Beşiktaş yönetimi, aylık 10-15 bin TL'ye oynayan; Ersin Destanoğlu, Erdoğan Kaya, Kerem Kalafat ve Kartal Yılmaz'dan da %15 indirim istedi. [@footbalista_]

:asd:

Besiktas hep oyle cimriydi genclere karsi. Sergen yeni boy gostermeye basladiginda resimleri cikmisti gazetelerde antrenmanlara belediye otobusuyle gidip gelirken. Uzunca bir sure de oyle olmustu. Tugay olsun, Emre pici olsun 18'inde altlarinda sifir arabalar vardi. O donemlere yakin topculardan.

sergen tek kuponla verir cocugun maaşını
biz luşa forma vermiyoruz sergen cocugu oynatıyo bi de indirim falan istiyo
gerçek td
Süleyman Luş'un yedeği bir de bu çocuk milli takımlarda.Biz sağ bek şeneri bile solda gördük ama çocuğu göremedik

Ben 18 yasinda olsam aylik 4 bin lira’ya Galatasaray’da oynamayi Kabul ederim,alt yapi dan yeni cikmis bir oyuncu olarak Kabul ederim daha dogrusu

Ilerde zaten kendini ispatladikca dogal olarak maasi da artar

Arda Turan mesela ilk ciktigi boleslav macinda aylik ücreti ne kadardi 5-10 bin arasi birseydir belki,nezaman ki kendini ispatladi hemen yeni bir kontrat yapildi

Ben 18 yasinda olsam aylik 4 bin lira’ya Galatasaray’da oynamayi Kabul ederim,alt yapi dan yeni cikmis bir oyuncu olarak Kabul ederim daha dogrusu

Ilerde zaten kendini ispatladikca dogal olarak maasi da artar

Arda Turan mesela ilk ciktigi boleslav macinda aylik ücreti ne kadardi 5-10 bin arasi birseydir belki,nezaman ki kendini ispatladi hemen yeni bir kontrat yapildi
bu adamı arada oynatıyor galiba sergen oynamayan bir oyuncuya 4 bin kabul edilebilir ama oynayan oyuncuya 4bin teklif edemessin bu pıyasada

Geri
Üst Alt