GSC Haber Beşiktaş-Galatasaray Maçını Ozan Ergün Yönetecek

1772707768840.webp

Mac basi 25 foul ne

Yasin Kol bu maça tabii ki verilmeyecekti çünkü bu sefer bizim aleyhimize faul vermekten imtina edecekti. Bizim aleyhimize hatalı karar verirse bu sefer işler iyicene sıkıntıya girecekti vs.

Kendisi Fenerbahçe Beşiktaş derbisine verilir.

Brawo nedinho
Y. kol olsa iyiydi
Bizi doğramağa getü yemezdi..!!

Selülozik tiner yonetseydi

Üstat hiç beli olmaz, Oğuz Sarvan bize zamanında hangi maç olursa olsun hiç kafasına takmadan doğrama yapardı. Bu işle hiç belli olmaz Y.K. da ciddi tehlike olabilirdi yine.

Sorun şu zaten, Yasin Kol kötü hakem dümdüz. Kolladığı takımı bile biçiyor farkında olmadan, biçtiği takımı zaten yok ediyor sahadan.

Bizim lehimize çalacağı iki doğru düdükten sonra tribünlerdeki kuduz köpeklerin edeceği iki ha huyla içeri doğru sıçmaya başlar bu, sonra da maçın içine sıçar

kol çocuğunun olmaması iyi

bizim iç sahada yabancı hakem verilirken deplasmandaki derbiye ödleğin teki atanıyor. yasin kol isimli dy verilseydi gene bizim aleyhimize yönetirdi ondan kuşkum yok çünkü artık herifler kör göze parmak yapmaktan bile imtina etmiyorlar ama zamanında fenerli herif yerine hacıosmanoğlu seçildi diye sevinen enayi azınlıktan olduğum için artık bu noname heriflerden de herhangi bir beklentim yok. yasin kol ruhunu her şeyiyle yansıtacaktır sahaya, şerefsizliğin ödüllendirildiğini nasıl olsa hepsi ilk elden tecrübe ettiler. şu maçlara yabancı hakem saçmalığını kakafoni bile edemeyen yönetime de o layık ne diyeyim, fark 4 diye bu hıyar içimizden geçince de gülüp geçerler artık.

Bir an erkan engin ile karistirdim, bu orta hakemmi oldu diyorum

Geri
Üst Alt