GSC Haber Beşiktaş - Galatasaray Maçını Yasin Kol Yönetecek

Bu Yasin Kolla, Atilla Karaoğlan da ne gibi hakemlik meziyetleri var acaba ya bir bize de anlatsınlar da öğrensek. Yasin Kol Atilla'dan iyidir bu arada.

Adamın maça atanmasının tek sebebi bize Alanya maçında fazladan gösterdiği kartlar.

Hepsini geçtim.Bence kötü niyetlide Farzedelim ki artniyetli bir hakem değil.Adam kötü maç yönetti.Kaleci günayın kırmızısı ardından muslereya gösterilen sarı kart falan…Adam net kötü hakem.
Yahu niye verirsiniz bu maça,Bu kadar yaygaradan sonra neden ulan neden.Bakın artniyet yoksa bile verme ulan verme ölecekmisin.

Ama hacıosman denilen zat sen şerefsiz kanı bozuk Galatasaray düşmanı bir adamsın.Sen dua et Galatasarayın başında başkan ve yönetim yok.Aksi taktirde rezil olup bir dakika oturamazdın o koltukda.

Kimsede bjk güzellemesi yapmasın.Bu şerefsizlere hakemler ne yapmışda yabancı hakem istiyor.Ulan daha yeni 9 kişi kalmış rakibe yenilmedi mi bunlar.Hangi yüzle yabancı hakem istiyorlar.
Ama maksat başka.Maksat Galatasaray kollanıyor algısı yapmak.
Sizin olmayan şerefinize sokayım.
Fbjk türk futbolunun kanseridir.

Galatasaray'in 2 maçini yönetmis simdiye kadar, Fener'in 3 ve Besiktasin 5 maçini.

Galatasaray 1 win, 1 beraber
Bize 9 sari kart (maç basi 4,5 sari kart + Gunay'a verilen kirmizi kart vs Alanyaspor)

Besiktas 2 win, 2 beraber, 1 lose,
Besiktas'a 14 sari kart (maç basi 3 sari kart diyelim)

Fenerbahçe 3 win ve bu üç maçta sadece 1 sari kart görmüs (maç basi 0,33 sari kart)

Tff topuyla tüfeğiyle savaş açmıştır

İngilizce bilmeyen bir adamı böyle bi derbide yabancı var ile çalışmak üzere atamak....

Emeği geçenlere tebrikler

Bu kadari komedi artik dursun ozbek kina yakmali

Gündem değişsin ataması belli ki skandal bir yönetim bekliyor bu hafta.

Geçmis olsun. Son maçımızda sahadaki 11 ve yedekten giren oyuncularimizin hepsine kart gostermedigi için mahcup olmuştu. Artık bjk maçında bunuda yapar. İşimiz yine Allah'a ve sahadaki aslanlarimiza kaldi

böyle çapsız yönetim varken dansöz gibi oynatırlar bizi. bir tane ağırlığı olan yönetici yok. hepsi sinek ikilisi muamelesi görüyor.

yok mu lan erdoğan ailesinden galatasaraylı olan sizde onu yönetime alın.

Ligin en kötü hakemi. Bu hakem ile galibiyet maalesef mucize.

8jk başkanı son cümlesiyle bombayı bizim başkan denilen herifin kucağına bıraktı eğer ga tepki vermezse onlarda tff ile barismistir dedi

En son Alanya macimizi yoneten bu tetikci bize tam 7 sari kart cikardi.

Bu maca kirmizi kart bahsi alayim bari

Gündemin değismeye ihtiyacı var

Yerliyi biz yabancıyı kuşlar istiyor gibi algı zaten vardı

Bayram öncesi de kimse ses edemez

Kısaca geçmiş olsun

Geri
Üst Alt