Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst ile Yolları Ayırdı

Bu camia içindeki koçlarını kesmeden bir arpa boyu yol yürüyemez. Hala sorunun yönetim ve teknik direktör olduğunu düşünüyorlarsa böyle devam etsinler

aptallar Td yiyeceklerine oyuncuların paralarını verseler işler düzelir.

Türk futbolu büyük bir değer kaybetti. Yazık, çook yazık...

van Bronckhorst'un menajeri kulup binasina cagrilmis. Ne kadar para ister Gio sorulacakmis tazminat icin.

Umarim kurusuna kadar ister.

van Bronckhorst'un menajeri kulup binasina cagrilmis. Ne kadar para ister Gio sorulacakmis tazminat icin.

Umarim kurusuna kadar ister.
Kontratında yazanı ister. Öbür türlü olsa istifa ederdi zaten. Yabancılardan Mancini dışında tazminat almayan hoca görmedim ve oyuncularda da Sneijder dışında maaşını bırakanı da görmedim.

bu mal cidden 7 milyon mu aliyordu yillik

kim lan bu

nerde basarisi var

7 milyon euro ha...

Millet havadan ne paralar kazanıyor be.

bu mal cidden 7 milyon mu aliyordu yillik

kim lan bu

nerde basarisi var
Yıllık 1.7 alıyor diyorlardı. 7 milyon tazminatı Ali Ece demişti. Başkaları 2.5 milyon dedi tazminat için ki bu sezonun yarım maaşı ödendiği düşünülürse sanki bu mantıklı geliyor.. Ekibi de var gerçi.

Gio olsam 1 kuruş bile indirim yapmam niye yapayım bjk babamın oğlu mu?

5-0lık süper kupa maçından sonra "mayısı göremeyecek adama 5-0 yenildik" demiştim adam ocak ayını bile göremeyecek. Ulan nelssson!!!

Bunların kaosu tam tatmin etmiyor daha da beter olmalılar.

Yıllık 1.7 alıyor diyorlardı. 7 milyon tazminatı Ali Ece demişti. Başkaları 2.5 milyon dedi tazminat için ki bu sezonun yarım maaşı ödendiği düşünülürse sanki bu mantıklı geliyor.. Ekibi de var gerçi.
2 milyon alıyorsa kaç yıllık sözleşme imzalmıştı ? Geri kalan tüm parayı alır.

Biraz daha bekleyin fb ye tertemiz yenilin ondan sonra hamleleri yaparsınız.. 2.yari da ligde tek hedef iç sahada bize çelme takmak olur yine

Geri
Üst Alt