Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.988
- 22.771
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar bilerek oyalayıp malum takım maçından sonra getirir sergeni. Dertleri bjk nin başarısı değil kiYarın görüşeceklermiş.
Ulan Nelsson!
Bunlar bilerek oyalayıp malum takım maçından sonra getirir sergeni. Dertleri bjk nin başarısı değil ki
Gündemi unutturmak değil de abilerine yenilip yollarını açmak isteyeceklerdirAynen öyle fener bunların kutusuna dehleyecek bunlar da gündemi unutturmak için Sergen’i açıklayacak.
Aynısını 2 gün önce yazdım valla.Fenerin en kötü hocasına 6-0
Beşiktaşın en kötü hocasına 5-0
bizim kısmet böyle yapacak bir şey yokmuş.
Aynısını 2 gün önce yazdım valla.Bu da bizim bahtimiz. Zaten okan buruk basligina "hazirani göremeyecdk adamdan 5-0 fark yedin" demiştim
Ya hiç sorma ya daha 30 dakika varken 3-0 öndeydik ya! 2005'de iyi 5-1 yenmjişiz fbyiBizim şansızlığımız bize asla öyle bir farkla yendirmezler. 3-0 olunca penaltı jokeri veriliyor karşı tarafa.
2.5-3 civarı GVB'nin + 5 tane yabancı yardımcının 2 yıllık maaşlarının toplamı var. Ali Ece toplam 7 demişti daha sonra GVB'nin 2.5 diye girdi Bjk muhabirleri ama yardımcılarından bahsetmediler.Giderken ne kadar vermişler?