Beşiktaş, Guti'yi Şenol Güneş'in Yardımcılığına Getirdi

bir kere ickili sekilde kameralara yakalanmisti bjkde oynarken
ne zaman ismini bir yerde görsem o olay aklima geliyor

Yalniz Fiko cok ama cok büyük baskan.

Ayakta alkisliyorum kendisini her zamanki gibi. Yürü be baskanim kim tutar seni :tbr: :tbr:

Net bir şekilde son yılların en saçma hamlesi.

ŞG'ye tekmeyi basacaklar, bunu hoca yapar Fiko.

Çenol anlaşamaz bununla bu sezon hepten dağıtırlar

Dh1j1fFW0AA7xP1.jpg

Guti hamlesiyle lisanslı yardımcı antrenör ürünleri satmayı hedefliyorlar.

terimin gelişi ile bizde yapılanı yapmaya çalısıyolar. biz henuz bi yararını görebildikmi bilemiyorum bakalım bunlar görecekmi

terimin gelişi ile bizde yapılanı yapmaya çalısıyolar. biz henuz bi yararını görebildikmi bilemiyorum bakalım bunlar görecekmi

Aga hiç değilse futbolcuların arasındaki bağı güçlendiriyor böyle isimler, en azından bizde öyle oluyor. Medyaya yansıyanların ne kadarı doğru bilinmez ama Terim görevde değilken ki süreçlerde hep futbolcular arasında veya teknik heyet/futbolcular arasında sorun haberleri yapılıyor. Selçuk İnan grubu, Hollandalılar grubu, Ayhan-Selçuk kavgası vb. bir ton haber yapılıyor. Terim ve ekibi gelince direkt kesiliyor böyle haberler. Adamın döneminde soyunma odasında takım arkadaşından dayak yiyen herif bile birkaç hafta içinde takıma adapte olup en sevilen isimlerden biri oldu. :asd:

benim bildigim zımbacı şenol guti gibi baskın karakteri yanında istemez guti fikonun dayatması cok bariz

bence fiko'da hafif yumosluk var

baska türlü guti ve ilhan hamleleri aciklanamaz

belli ki adam bjk'ya yakisikli td istiyor

ilhan da su survivor sakalini kesse iyi olur

Şenör ne gutisi yaew diyerek ağlamasın diye ilhanı da ekibe almış fiko.

Yardımcı oyuncu dalında kafaya oynayacak adamlar belli olmuş büyük sanatçıdan çok şey öğrenecekler

Geri
Üst Alt