Haber Beşiktaş, İtalyan Teknik Direktor Vincenzo Italiano ile Anlaştı

Kellerin testosteron seviyesi çok yüksek olduğu için kazanma hırsları saçlılara göre daha fazladır. Guardiola örneği yeterli !
Dogru soyledin Dorrik. Kellerin saci neden dokukur biliyor musun?
Seksi cok iyi yaptiklari icin. Kadinlar yeter dayanamiyorum deyince elleriyle alnindaki saclari yolarak uzerinden itmeye calisir. Daha caok istedigi zamanda tepesindeki saclari tutarak kendine dogru ceker. Boyle boyle zamanla yatakta iyi olan erkekler saclarini kaybeder.

Salak salak işler yapmaya devam ediyorlar. Güzel.

Molde'den 8 futbolcu + Antrenörleri alsalar daha ucuz ve daha garanti olur bence.

Salaklar ya. Neyse daha lig baslamadan havlu attilr bile…

Küçük besiktasi söğüşe geldim dedi. Ganyanci Serdar gülüyor.

Çok övülüyor sosyal medya taraflarında.

Onder Ozenin ben marjinalim ben farkliyim demesi icin, yapilmis bir hamle.

Abi bu şekilde devam ederlerse zaten çöktüler. Doğru düzgün hiçbir gelirleri yokken bu kadar yüksek maliyetlere transferler yapmalarının karşılığı çökmek zaten.

Benim söylediğim en azından bir alternatif. Trabzonspor söylediğimin bir benzerini yapıyor. Genç oyuncular alıyorlar, bir şekilde kadroya katıp iyi kötü katkı alıyorlar. Kendi çaplarında ilerliyorlar. O çapı da aşmadan gidiyorlar. Gelirleri muhtemelen daha az ama Beşiktaş'tan da çok çok iyi durumdalar.

Konu bence tamamen hayal aleminde yaşamakla gerçekliğe dönmekle ilgili.
Ertuğ abi kendin diyorsun 3. oldular bak

BJK de 3. olur zaten mevzu o değil ki

Adamlar parayı çarçur ediyor ona katılıyorum da,söylediğin yapılanmaya girecek bir camia psikolojileri yok şu an bu adamların

Bir an evvel şampiyon olmaları lazım,GS-FB'nin bu kadar para harcadığı yerde de BJK'nin de o kadar para harcaması lazım bu ikili ile rekabet edebilmesi için

Mevzu,parayı çok yanlış oyunculara yatırmaları burda

Dogru soyledin Dorrik. Kellerin saci neden dokukur biliyor musun?
Seksi cok iyi yaptiklari icin. Kadinlar yeter dayanamiyorum deyince elleriyle alnindaki saclari yolarak uzerinden itmeye calisir. Daha caok istedigi zamanda tepesindeki saclari tutarak kendine dogru ceker. Boyle boyle zamanla yatakta iyi olan erkekler saclarini kaybeder.
Dogrulayabilirim bunu

1000035352.webp

Ne icat etmişler yav yine?

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Ertuğ abi kendin diyorsun 3. oldular bak

BJK de 3. olur zaten mevzu o değil ki

Adamlar parayı çarçur ediyor ona katılıyorum da,söylediğin yapılanmaya girecek bir camia psikolojileri yok şu an bu adamların

Bir an evvel şampiyon olmaları lazım,GS-FB'nin bu kadar para harcadığı yerde de BJK'nin de o kadar para harcaması lazım bu ikili ile rekabet edebilmesi için

Mevzu,parayı çok yanlış oyunculara yatırmaları burda
Yahu işte o kadar para harcamadan düzgün ve işleyen bir sistemle en azından yarışmayı deneyebilirsin. Şu anda Beşiktaş sadece borcunu katlıyor. Şu anki izledikleri transfer politikasının sonu batmak, başka bir yolu yok.

Trabzon'un çapı küçük ve daha yeni yeni yapılanıyorlar. Onlar için 3.lük normal. Trabzon her şeyi doğru da yapsa 40 yılda bir kere şampiyonluğa oynayabilirler.

Beşiktaş Bodo'nun yaptığını yapmaya kalksa belki 2-3 yıla sonra lige ambargo koyacak bir kadro ve oyun anlayışı bile kurabilir. Taraftar bekleyemez, sabredemez diye bir şey yok, adamlar zaten çaresizler. Yöneticilik zaten burada ortaya çıkar, 3-5 tane çocuğun dediğine aldırmadan yapılanmanı yaparsın.

Abi ben neyi anlatamıyorum anlamadım ki.

Öyle bir yıkama yağlama var ki adam için gerçekten kayıp bir elmas mi yoksa Önder Özen gazlamasi bilemiyorum.

Geri
Üst Alt