Beşiktaş, Javier Pastore İçin Teklifini Yaptı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1522139282456.webp

Beşiktaş'ın, PSG ile sezon sonunda yollarını ayırması beklenen Javier Pastore için Fransız kulübüne ilk teklifini yaptığı iddia edildi.

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş, Ligue 1 devi Paris Saint-Germain’in Arjantinli yıldızı Javier Pastore’ye kancayı taktı.

Fanatik' in haberine göre 28 yaşındaki orta saha oyuncusu konusunda çalışmalarını sürdüren Beşiktaş yönetiminin, tecrübeli futbolcu için ayırdığı bütçe ortaya çıktı. Siyah-beyazlılar, Pastore için 10 milyon euro ödemeye hazır olduğunu menajerler aracılığıyla PSG’ye iletti.

Sezon sonunda oyuncusuyla yollarını ayırmayı planlayan Fransız ekibinin de gelen bu öneriye, “Teklifi 15 milyon euro seviyesine çekerseniz kabul edebiliriz” cevabını verdi. İlk temasın ardından Başkan Fikret Orman, konuyu kurmaylarıyla görüşüp sonrasında karara varacak.

Anderson Talisca’nın takımdan ayrılması ihtimalini düşünerek bu oyuncu için atağa kalkan Orman, bu oyuncu için PSG’ye uzun süredir pres yapıyor. Paris Saint-Germain’in Şampiyonlar Ligi’nde Real Madrid’le Parc des Princes’ta oynadığı karşılaşmayı yerinde takip eden Orman, geçen hafta da Katar ziyaretinde PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi’yle görüşmüştü.

Biz alsak keşke

ŞLde işimize yarar

O kadar yaşlı da değil

Zor bir ihtimal, kiralık düşünüyorlarmış öyle söylüyordu paraları yok çünkü

en kötü 20 milyon avro pastore.saçma hayalller bunlar

10 Milyon ise sudan ucuz.

Biz Belhanda denen apaçiye yatırdık o parayı... Hâlâ kabullenemiyorum bu enayiliği.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Pastorenin bu piyasada 10 milyon gibi bi rakama transfer edilebileceğini düşünmüyorum

tekrar düşündüm.bjknin bu arkadaşı alacak parası yok.clden gelen para da bitti.şampiyon olamazlarsa,clye katılamazlarsa böyle bi transfer oldukça zor.bjknin satabileceği oyuncusu da yok.öte yandan bizim ciddi 10 numara sorunumuz var.o yüzden belhanda ve rodrigues gittiğinde 15 milyon avrolara olabilyosa bize gelsin pastore.kanada paintsil veya adenbegro gelir zaten.

Haberlere gore Italya yolcusu, Internazionale yakindan ilgileniyormus.

Zamanın Dybala'sı idi bu adam, Psg çok yazık etti.

Saçmalık ötesi olur. Henüz yaşı bile buraya gelmesini gerektirmiyor. Şu anda bile iyi kötü PSG'de rotasyon oyuncusu konumunda.

En az 20M'lik oyuncu. Sanmıyorum öyle ucuz olacağını.

Kendisini önceden çok severdim ama son 2 sene ki hali Belhanda 'dan bile kötü

Hani Belhanda 1 apaçi ise güncel Pastore 3 apaçi öyle diyelim

Ama şöyle bişey var kendisini bulursa gerçekten fark yaratır STSL 'de . Belhanda kendisini bulamaz bu saatten sonra ...

İmkansıza yakın bir transfer olur. Yani bu yaşta bu adamı Türkiye'ye getirirlerse Sneijder transferinden de daha sansasyonel olabilir.

Alamayacakları için boşu boşuna kasmayın.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

abartmaya gerek yok...eğer Mou gitmeyip ve Sneijder o o zamanın yeni teknik direktörü ile arası açık olmasaydı biz anca bilgisayarlarda veya Playstation'larda Galatasaraya transfer edebilirdik...2010 dünya kupasının en iyi ortasaha ve o sezon şampiyonlar liginin en iyi oyuncusundan konuşuyoruz burada...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Pastore simdiye dek kariyerinin hic bir doneminde > > Sneijder'in en iyi donemini yakalayamamistir. Cok iyi oyuncu ama simdi gelse bile Sneijder transferi hep daha sansosyonel kalir.

Geri
Üst Alt