Haber Beşiktaş, Leandro Trossard'ı 18+2 Milyon Euro Karşılığında Transfer Etti

Leandro Trossard'ın menajeri Dirk Hebel: "Beşiktaş'ın Trossard'ı transfer etmek için elinden gelen her şeyi yaptığını doğrulayabilirim. Ancak henüz bir karar verilmiş değil. Leandro'nun önünde tüm teklifler bulunuyor ve kararını kısa süre içinde verecek. Kendisi dünya çapında bir oyuncu ve Arsenal'da kalmak da dahil olmak üzere birçok seçeneğe sahip." (Sky DE)

Trossard, Beşiktaş'ın teklifini kabul etti (Romano)

Trossard, yarın 20.30'da İstanbul'da olacak! (A Spor)

son vurgun pesindeydi, bu sene de 32 yasina girecek.

8m senelik

adali da zaten populizm transfer ariyordu, buyuk baskan demeleri icin.

Makas kesmiyorun karşılığını almış 2 daha sıkmış gibiler yıllık.
Seneye de immobile ve rafa gibi gitse diye bakarlar ardından.

8jk bukadar bonservis ve maaşı nasıl verebilecek yani kulübe gelir olarak nasıl para sokacaklar merak ediyorum

Bence çok kral topçu biz de olsun isterdim

çok iyi transfer bence biz almalıydık böyle bir oyun aklı, bjk de ise ancak rafa silva kadar etki gösterebilir.

Trossard son iyi kontratını yaptı ama hala üst düzey döneminde geldi istatistik maç sayısı her anlamda formda geliyor

Son kontrat falan geçin bu işleri
Mertens de son kontratını yapmıştı
Önemli olan yaptığın işe saygı ki bu çocuk öyle biriymiş

Sevindim zira fenerle tek kalmak psikolojimi bozuyordu.
Bjknin en yaptığı şey hakem konusunda ağlamak. Bu sene çok ihtiyacımız olacak.
Adamakıllı forvet de alsınlar

Trossard'da, Greenwood'da iyi transferler.. Rakipler bu transferleri yaptı diye b.klamaya gerek yok..

Öbür tecavüzcü dallama bir yana, Trossard'ı yaşından dolayı eleştirip, son transferi diye küçümseyen arkadaşlara, bizim defanstaki beli dönmeyen Bardakçı'nın bu Eylül'de 32 yaşına gireceğini hatırlatmak isterim..

Bizim seviyemizde değil ama Beşiktaş seviyesinin üstünde kaliteli bir transfer. Tam bir görev adamı. Bu yoklukta iyi iş.

Maliyeti yüksek de olsa Trossard o maliyete katlanılarak alınabilecek bir adamdı. Bizim ilgilenmememiz çok yanlış. Beşiktaş'tan önce bizim Mertens'i devreye sokarak almamız gerekirdi.

Hem 10 numarada hem solda oynatabileceğin bir adamdan bahsediyoruz.

Geri
Üst Alt