Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Bana da sanki öyle geliyor
Belki yine maaş mevzularıdır ve belli bir grup kazan kaldırıyor olabilir
Şüphrelendiklerim de sakatım diye şu maç kulübeye bile oturmayanlar olabilir

Sezon sonu Ziyech başta olmak üzere verimsiz adamların hepsini göndermek lazım
Maas için şu maçta protesto eden adamı ztn 1 dk tutmucaksin

Apo yedekte de yokmuş. Zaha da yok..

Kulüpte ilginç şeyler oluyor. Apo’nun sakat olduğuna inanmıyorum

O kadar şampiyonluklar gördük hiç bir yarışta bu kadar gizemli olaylar yaşamadık. İnş şu maçı alırız yoksa kötü yerlere gidecek bu olay

2 senedir 13 kişiyle top oynuyoruz. 6-7 tane asker alacağımıza eskimiş star topladık rehabilitasyon merkezi ayağına agzimiza sctilar. Şu yedeklerin falan hiç bir izahı yok bugün. Morutan yunus Akgün falan nefessiz oynardı şu kadroda.

Galatasaray da kaos varsa gerisi kolaydır.

Yedek yok sıkıntı var o bakımdan...

Apo daha geçen kupa maçında oynadı bir sıkıntısı görünmüyordu. Banko olmadığı için isyan etmiş olabilir Okan hoca da ceza olarak kadroya almadı, başka açıklaması yok.

Her şeyin çözümü 3 puan. 3 puanı aldıktan sonra herkesin durumu normale döner. Bu işler böyle.

Apo yedekte de yokmuş. Zaha da yok..

Kulüpte ilginç şeyler oluyor. Apo’nun sakat olduğuna inanmıyorum

Al benden de o kadar
Apo Sergio Zaha bunların şu maçta takımda olmaması çok ilginç

Aurier zaten kabak tadı verdi, bence hiç oynatmadan sezon sonu göndersinler direkt
Ziyech de bence bizim topçu değil zaten

Ndomb kulübede ama o da gitmesi gerekenlerden
Ama şu yokluktan girer aslanlar gibi oynar maçı kazandırır, o zaman fikirlerim değişir tamamen

Oliviera denen herif geçen sene az kalsın şampiyonluğu hediye ediyordu en kritik dönemde bjk maçında. 2 gol hediye etti resmen. Bu herifi sezon sonu bir şekilde şutlamamiz gerekiyordu. Muhtemelen karagumruk maçından sonra bazi şeylere ön ayak oldu. Yilan in başını baştan ezmezsen gelir seni boğar

15-16 olimpiyatta ki bjk maçı geldi aklıma. Gol umudu olarak Yasin çıkıp Tarık girmişti

Yedeksiz çıkıyoruz sanırım. Takım Uhud savaşında tepeyi terk eden okçuların torunlarıyla doldu

Geri
Üst Alt