GSC Haber Beşiktaş Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Barış'ı klonladık mı? Yedekte de var

Edit: Yanlış görmüşüm

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akıllı oyun, doğru pres, son toplarda sakin kalırsak hataya çok müsait bir savunma hattına sahipler, keyifli bir maç olur. Ancak dandun bir oyun oynayacak olursak geçiş yer dururuz.

1759593856257.webp

Daha ne olsun gayet yeterli

En ideal kadromuz bu zaten ama bir iki oyuncu farkli olabilirdi liverpool macinda bayagi yorulduk

Bu kadro ile ilk yari da skoru bulmak zorundayiz yoksa ikinci yari zorlaniriz
Oyuncular oynaya oynaya gelişir reis. Yaşlı adamımız çok yok. Oynasınlar bişi olmaz. Zaten bu maçta o kadar yüksek efor olmaz

Ee hani rotasyon

Bence olması gereken kadro

Vurup geçelim ilk yarıdan nasipse

Haydi aslanlar

Bu Sazdagi forvetti gele gele sağ beke kadar düştü hucumcu aslında savunması da çok kötü bugün gorucez jurasek savunması fena değil hücumu yok
Emirhan tümden el bombası Djalo da Cuesta ayarında bir stoper
Ndidi tamamen kesici Orkun aslında 10 numara
Toure aslında forvet Cerny aslında sağ iç
Abraham forvet

Takımın yarısından fazlası devşirme yada sorunlu oyuncu yani mert olağanüstü maç cikarmazsa
Bizimkiler kaçırma krizine girmezse
3-0 4-0 3-1 4-1 bunlardan birisi olur

Yorgunluk falan hikaye herkes çıkıp aslan gibi oynamalı. Kimse önemsemiyor ama derbi maçına çıkıyoruz, hakem tayfasıda tam eyyamcı o yüzden ciddiye almalıyız

Liverpool maçında süre almayan Sane bu maçta da 11 değilse hoca mesajı vermiştir, alır mı acaba Sane?

En son milli takımdan kesik yiyince hırs yapacaktı.

Aynı kadro çıkarmanın avantajları var.

Ama Sallai, Sane ve Icardi’yi bu akşam itibariyle kaybetme riski de var. Okan hocanın eline alternatifli kadro vermemek lazım diyordum. Tam olarak sebebi buydu. Bence Osimhen ve Yunus dinlenmeliydi

Jakops Eren değişikliği bile yapmamış. İlginç.
Hoca hepimizden daha iyi biliyor oyuncuların durumunu. O yüzden bir şey diyemedim.

Beşiktaş da bu arada bizim Liverpool a çıktığımız gibi bir hırsla çıkacak… yazılanları okuyorum da çok fazla küçümsüyorsunuz…

Geri
Üst Alt