Beşiktaş Maçının Hakemi Halil Umut Meler

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Beşiktaş-Galatasaray derbisini Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Bahattin Şimşek olacak

Bu maçla dönüş yaptırırlar büyük maçlara diye düşünmüştüm. Öyle oldu. Dayak mayak yedi diye fazla baskı da yapmazlar diye düşünüyorım maç öncesi.

Yine değişen bir şey olmaz. Var ellerinde. Halil doğrudan karar vermeye çekinecek. Var’daki operasyon çocuğu çağırmayacak. Yine bizim lehimize pozisyonlar görülmeyecek.

23 maçımızı yönetmiş 2 maç kaybetmişiz. sevdim ben halil umut meleri :D

şaka bi tarafa verilebilecek en iyi hakem verilmiş. diğerleri leş ötesi. yumruk falan yemediği sürece bu ligde derbileri bu adam yönetmeli bence.

Necibin yapacagi faulleri kartlarla cezalandirsin yeter. Ilk yarida atilir bu karga o zaman.

Ali Koç'un İzmir çetesi diyerek hedef gösterdiği hakemlerden değil mi Meler? Sonrası malum. Süper kupa finali öncesi sindirmeye çalıştılar adamı.

Engin zibidisi VAR'da yer alacak mı

kadıköyde 20 yıllık galibiyet hasretinin son bulduğu maçın hakemiydi. arif olan anlar…

Normal bir VAR hakemi var mı?

+ deplasman takımını ezdirmeyen , ligin su anda en kalıtelı hakemıdır , olumlu buldum

Geri
Üst Alt