- 16 Haziran 2010
- 191.072
- 133.858
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genelde maca 24 saat kala belli oluyor VAR hakemi ya da mac gunuVAR niye açıklanmıyor hakem açıklanırken arkadaş uyuz oluyorum.
1 i önce neden 1 i sonra ?
tamamda. neden işteGenelde maca 24 saat kala belli oluyor VAR hakemi ya da mac gunu
Daha heyecanli olsun diyetamamda. neden işte
yöresi yurdu osu busu belli adamların - tüm kadroyu açıkla baştan.
var hakemleri stada gitmiyor ki hep rivadalar. onceden hazırlık yapılmasına gerek yok.tamamda. neden işte
yöresi yurdu osu busu belli adamların - tüm kadroyu açıkla baştan.
tamam işte orta hakem ile beraber açıklanmaması için herhangi bri neden yok.var hakemleri stada gitmiyor ki hep rivadalar. onceden hazırlık yapılmasına gerek yok.
iyi de burdaki amac hakemleri mumkun oldugu kadar gec acıklamak. o yuzden var hakemleri mac gunu acıklanıyor. saha hakemlerinin yolculuk konaklama vs durumları oldugu icin mecburen erken belirlenmek zorunda. yani var hakemleri gec acıklanmıyor saha hakemleri erken acıklanıyor.tamam işte orta hakem ile beraber açıklanmaması için herhangi bri neden yok.
hep böyle son saniyede bir müdahele bir atama bir değişiklik ihtimali var.
dediğini anlıyorumda - son ana kadar engin efendi fenere açıklanıyorda neler oluyor - ya da anti-icardi VARcıları.iyi de burdaki amac hakemleri mumkun oldugu kadar gec acıklamak. o yuzden var hakemleri mac gunu acıklanıyor. saha hakemlerinin yolculuk konaklama vs durumları oldugu icin mecburen erken belirlenmek zorunda. yani var hakemleri gec acıklanmıyor saha hakemleri erken acıklanıyor.
Simdi aklima geldi de normal hakemler ile beraber aciklanmamasinin sebebi su olabilir;tamam işte orta hakem ile beraber açıklanmaması için herhangi bri neden yok.
hep böyle son saniyede bir müdahele bir atama bir değişiklik ihtimali var.
herif serefsizse erken acıklansa ne degisecek? vaz mı gececek serefsizlik yapmaktan?dediğini anlıyorumda - son ana kadar engin efendi fenere açıklanıyorda neler oluyor - ya da anti-icardi VARcıları.
ben artniyetli sistem olarak bakıyorum
hayır ama kamuoyu tarafından bu karar iredelenebilecek.herif serefsizse erken acıklansa ne degisecek? vaz mı gececek serefsizlik yapmaktan?