Beşiktaş Maçının Hakemi Halil Umut Meler

VAR niye açıklanmıyor hakem açıklanırken arkadaş uyuz oluyorum.

1 i önce neden 1 i sonra ?

Hum iyidir demeye geldim, cogunluk memnun olunca bi killanmadim degil simdi

İsabet olmuş, tek iyi hakem bu zaten bazen böyle inceden saçmalıyor ama diğerlerini görünce yine çok iyi.

VAR daha önemli olduğu için onu Ali Koç-MHK Başkanı ve TFF başkanı kendi arasında uzun süre istişare ettikten sonra açıklıyorlar.

Kriterler:

1. Bu hafta kimi sürsek dikkat çekmez.

2. Fenerbahçe maçına Fanatik Fenerli
Galatsaray maçına da Fanatik Fenerli , olacağı için o hafta en çok Fenerli'yi bize mi yoksa Galatasaray'a mı versek diyorlardır.

3.a Puan kaybı ihtimali yoksa en Fenerli, Fenerbahçe maçına
3.b. Puan kaybı ihtimali varsa ve maç deplasmandaysa en Fenerli kimse o kişi Galatasaray maçına

4. Totem araştırması da vardır. Geçmişte yönettiği Gs maçlarında, Galatasaray'ın kazanma yüzdesine göre

a. GS o maçı muhtemelen alacaksa hakeme rağmen, istatistiği bozulmasın puan kaybı yüksek olanın diye daha az Fanatik Fener'li

b. Maç zorluk derecesi yüksek bir maç ise top-tank-tüfek taktiği en çok puan kaybettiren Fanatik Fenerli kimse o maça ona.

5. Fenerbahçe'li olduğu halde şansı tutmayan ve penaltı ya da hatalı kırmızı uydurma istatistiği düşük olan hakemleri Fener'in kolay maçlarına, tersi olanları da zor geçmesi beklenen, sakatın cezalının çok olduğu, fikstürün sıkışık olduğu maçlara

Bu 5'ini aynı anda yapmak tabi kolay değil. Medya'da araştırma ekibi bile vardır bunları dökümante eden. Onların maaşı yatmazsa bilgiler hatalı ya da eksik gidince de puan kaybediyorlar. Bir de bazen bunlara rağmen ''günahlar'' yüzünden kendi kendilerini imha ediyorlar.

var hakemleri stada gitmiyor ki hep rivadalar. onceden hazırlık yapılmasına gerek yok.
tamam işte orta hakem ile beraber açıklanmaması için herhangi bri neden yok.

hep böyle son saniyede bir müdahele bir atama bir değişiklik ihtimali var.

iyi de burdaki amac hakemleri mumkun oldugu kadar gec acıklamak. o yuzden var hakemleri mac gunu acıklanıyor. saha hakemlerinin yolculuk konaklama vs durumları oldugu icin mecburen erken belirlenmek zorunda. yani var hakemleri gec acıklanmıyor saha hakemleri erken acıklanıyor.

iyi de burdaki amac hakemleri mumkun oldugu kadar gec acıklamak. o yuzden var hakemleri mac gunu acıklanıyor. saha hakemlerinin yolculuk konaklama vs durumları oldugu icin mecburen erken belirlenmek zorunda. yani var hakemleri gec acıklanmıyor saha hakemleri erken acıklanıyor.
dediğini anlıyorumda - son ana kadar engin efendi fenere açıklanıyorda neler oluyor - ya da anti-icardi VARcıları.

ben artniyetli sistem olarak bakıyorum

Simdi aklima geldi de normal hakemler ile beraber aciklanmamasinin sebebi su olabilir;

Var hakemleri bazen 3 gunde 2 macta gorev aliyor, malum oturduklari yerden maci takip ettikleri icin. Ondan olabilir cunku bazen 48 saatte iki macta gorev alan VAR hakemleri oldu bu sezon.

dediğini anlıyorumda - son ana kadar engin efendi fenere açıklanıyorda neler oluyor - ya da anti-icardi VARcıları.

ben artniyetli sistem olarak bakıyorum
herif serefsizse erken acıklansa ne degisecek? vaz mı gececek serefsizlik yapmaktan?

herif serefsizse erken acıklansa ne degisecek? vaz mı gececek serefsizlik yapmaktan?
hayır ama kamuoyu tarafından bu karar iredelenebilecek.

Var hakemleri son apaçık penaltı muhabbetinden sonra biraz baskı hissetmeliler.
Orta hakeme adam "Hayır hayır penaltı ver" dedi resmen.

Var hakemi Erkan Engin olur mu ne dersiniz

Başka hakem yok. Cüneyt gibi idare eder, beraberliğe oynatır düşüncesindeyim.

Geri
Üst Alt