Beşiktaş, Mitroviç'i Club Brugge'e Sattı

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
dobrodoslimatej_long_1.png

Beşiktaş Kulübü, Hırvat savunma oyuncusu Matej Mitroviç'i 3.9 milyon Euro'ya Club Brugge'e sattı.

Siyah-beyazlı ekip Mitroviç'i 2017 yılında 4.2 milyon Euro'ya transfer etmişti.

Kaç yıldır top oynamıyordu herif, iyi kitlemişler.

Bizde olsa şu herif satabilir miydik bu fiyata ?

Sonra laf denince Fikoyu yalıyor diyorlar ne insanlar var doğruları konuşmak bile suç

Neyini gördüler de bu kadar para verdiler hayret.

Top oynamadan 3,9 ha, bu isin icinde masallah insallah dolabi yoksa ben de birsey bilmiyorum.

Tosic + Mitrovic = 8,4 m

Lens = 4,1 m

4.3 m kardalar.

3.9 cidden çok para değil yaw bu adam için bile

belçikalıları biz bile kazıkladık normaldir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya abi gidin bu fiko hangi menajerlerle calisiyorsa bulun adamlari. Herif oynamayan topcuyu 4 milyona satiyor bu forum Gomisi 5 e satacak agzindan cikani kulagi duymazlar , piyasadan bihaber insanlarla dolu bana bi dolu muhalefet ediyor aylardir !

Eskiden bunu hulle yolu vs ile yapildigini bjk li zenginlerin el altindan uefa denetiminden uzak çin ve arap kuluplerine sattiklarini dusunuyordum ama artik taninmayan, oynamayan sakat bir stoperi belcika kulubune de 4 e satiyorsa oynamayan oyuncularini bizim oturup bi dusunmemiz lazim !

NTV Spor'a gore 3.5 milyon euro'ya satmislar.

en fazla 3 milyondur.ama brugge açıklamadıysa haber yalan da olabilir.fotodan acıkladılar sandım

nası bi komisyoncuları varsa inanılmaz calısıyor lan. top oynamayı unutmus adamı 4 e nası satıyo bunlar.işin bugunu buldu capsızlar.

Piyasa böyle artik

Bu bonservis ücretleri normal

Geri
Üst Alt