GSC Haber Beşiktaş: "Ne var ne yok Onur Özütoprak?"

En son ne zaman Besiktas, Fener'e dalasti hatirlamiyorum bile.

1758138388760.webp

Derhal yabancı var için kamuoyu oluşturalım, Ali seçim derdinde. Fırsatı iyi değerlendirelim. Yabancı Var 5 hafta bile kalsa yarış biter, Fb havlu atar.

iyi ki bjk ile 2. lik için mücadele etmiyoruz. bunlarla rakip olunmaz arkadaş.

şunu beğenip sevinen arkadaşların önümüzdeki haftalarda asıl hedefin biz olacağımızı ve asla itin iti ısırmayacağını bilmemeleri çok üzücü
tepeye oynayan takımlar zaten sadece kendi menfaatini düşünür
yaptıkları paylaşım dogru aynen gecen gun ts nin yaptıkları gibi
onur denen herif gecmis yılların erkanı,emre maloku
böyle kitlesel tepkiler olmadıkca bu itler daha cok kollanacak
8jk dan önce bizim tepki vermemiz lazımdı esasında ama korkudan alkolden kafayı kaldıramıyorlar

bu adamlar 2. olsa cl gidecek fb yüzünden gıdemıyor

Sampiyonlar ligi konsatrasyonu var ne icin aciklama yapilacak.Ligde zaten bunlari her zaman yapiyorlar.

ts ister bjk ister biz isteriz

bu salaklar da R yapamaz yerlilerden devam diye

bu konu kamuoyuna taşınmalı artık
bizimkilerin istiyecegini sanmıyorum,gecen sene bile hoca dahil yöneticiler dahil ,illa yabancı olsun demiyoruz iyi hakem olsun yerli yabancı farketmez diyorlardı

en son anadolu kulüpleri göztepe baskanı filanda gidince getirdiler,bizim etkimiz 0 yani

Bjk bastır lo yabancı var için. Bizde uzaktan destekleriz bu yönetimle

ts ister bjk ister biz isteriz

bu salaklar da R yapamaz yerlilerden devam diye

bu konu kamuoyuna taşınmalı artık
Bence bu iş olmasa bile sürekli gündemde tutup yerli hakemlere baskı unsuru olarak kullanılmalı. Yoksa geçmişte ne dediklerinin önemi yok. Yerli hakemlere güveniyoruz diyip işin içinden çıkarlar, şimdiki TFF'yi övdükleri gibi. TS, biz, BJK ne demiş onun da önemi yok. Tek maçlık yabancı hakem getirebilen adamlar ne isterse o olur şu an.

bizimkilerin istiyecegini sanmıyorum,gecen sene bile hoca dahil yöneticiler dahil ,illa yabancı olsun demiyoruz iyi hakem olsun yerli yabancı farketmez diyorlardı

en son anadolu kulüpleri göztepe baskanı filanda gidince getirdiler,bizim etkimiz 0 yani
istemezlerse bizimkilerin salaklığı olur

Geri
Üst Alt