- 10 Nisan 2013
- 58.898
- 42.242
- 3.943
Çıktım taşın üstüne açtım bacaklarımı…Beşiktaş büyük taştır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çıktım taşın üstüne açtım bacaklarımı…Beşiktaş büyük taştır
admın bunu derse uyeler ne derÇıktım taşın üstüne açtım bacaklarımı…
Ara yüzüne söyleyimadmın bunu derse uyeler ne der
Apar topar yabancı VAR'ı iptal ettiler. Ne zaman yabancı VAR gelse anında puan kaybediyorlar. Kabul etmezler o yüzden.ya bırak ağlasın bunlar
bu salakları kullanıp yabancı hakem getirmeliyiz
ts ister bjk ister biz isterizApar topar yabancı VAR'ı iptal ettiler. Ne zaman yabancı VAR gelse anında puan kaybediyorlar. Kabul etmezler o yüzden.
altımdan geçen fener deradmın bunu derse uyeler ne der
tepeye oynayan takımlar zaten sadece kendi menfaatini düşünürşunu beğenip sevinen arkadaşların önümüzdeki haftalarda asıl hedefin biz olacağımızı ve asla itin iti ısırmayacağını bilmemeleri çok üzücü
Benim en son hatirladigim Senol Gunesin kafasini felan sarmislardi kupadan felan cekilmislerdiEn son ne zaman Besiktas, Fener'e dalasti hatirlamiyorum bile.
bizimkilerin istiyecegini sanmıyorum,gecen sene bile hoca dahil yöneticiler dahil ,illa yabancı olsun demiyoruz iyi hakem olsun yerli yabancı farketmez diyorlardıts ister bjk ister biz isteriz
bu salaklar da R yapamaz yerlilerden devam diye
bu konu kamuoyuna taşınmalı artık
Konferans ligine gitsinler öncebu adamlar 2. olsa cl gidecek fb yüzünden gıdemıyor
Bence bu iş olmasa bile sürekli gündemde tutup yerli hakemlere baskı unsuru olarak kullanılmalı. Yoksa geçmişte ne dediklerinin önemi yok. Yerli hakemlere güveniyoruz diyip işin içinden çıkarlar, şimdiki TFF'yi övdükleri gibi. TS, biz, BJK ne demiş onun da önemi yok. Tek maçlık yabancı hakem getirebilen adamlar ne isterse o olur şu an.ts ister bjk ister biz isteriz
bu salaklar da R yapamaz yerlilerden devam diye
bu konu kamuoyuna taşınmalı artık
istemezlerse bizimkilerin salaklığı olurbizimkilerin istiyecegini sanmıyorum,gecen sene bile hoca dahil yöneticiler dahil ,illa yabancı olsun demiyoruz iyi hakem olsun yerli yabancı farketmez diyorlardı
en son anadolu kulüpleri göztepe baskanı filanda gidince getirdiler,bizim etkimiz 0 yani