Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.235
- 6.899
- 1.738
Güven e daha önce kırmızı verilmişti Archie nin pozisyonuna benzer pozisyonda ona mansuben veren de oöAnlamadım açar mısınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güven e daha önce kırmızı verilmişti Archie nin pozisyonuna benzer pozisyonda ona mansuben veren de oöAnlamadım açar mısınız
orasını bilemem,yanı bizim yönetimi gözünüzde büyütmeyın yönetim filan yokistemezlerse bizimkilerin salaklığı olur
Yabancı VAR'ı ilk isteyen bizdik geçen sene. Biz isteyince Hacıosmanoğlu Osmanlı falan diye zırvaladı. Bu yanlış bilgiyi düzeltelim. İbra oylamasında da el kaldırılmadı salakça çekimser kalındı, ibra ettiğimizde doğru değil. İbra etmeyecek cesareti gösteremediler dersen doğru bilgi olur.orasını bilemem,yanı bizim yönetimi gözünüzde büyütmeyın yönetim filan yok
ama gecen sene yabancı var icin yönetim ve hocanın söyledikleri hepsinın kayıtları var
isteyen kulüplerden biri biz degıldık ,biz ortada kaldık aynen yaz dönemi hacıosmanı ibra ettigimiz gibi
gayet iyi htırlıyorum evet yaz dönemi kapalı toplantılarda bizimkiler demişki yabancı var devam etsinYabancı VAR'ı ilk isteyen bizdik geçen sene. Biz isteyince Hacıosmanoğlu Osmanlı falan diye zırvaladı. Bu yanlış bilgiyi düzeltelim. İbra oylamasında da el kaldırılmadı salakça çekimser kalındı, ibra ettiğimizde doğru değil. İbra etmeyecek cesareti gösteremediler dersen doğru bilgi olur.
İlk biz istemişiz ve kabul edilmemiş işte. İyi hakem istemi de çok doğru Hatay maçında yabancı VAR vardı berbat yurt dışında da sürekli sorunlu bir hakem olduğunu öğrendik sonradan adam net penaltıyı vermemişti hatırlarsan.gayet iyi htırlıyorum evet yaz dönemi kapalı toplantılarda bizimkiler demişki yabancı var devam etsin
fakat lig devam ederken rezllikler üst üste geldi her hafta hocaya,yöneticilere soruldu
ısrarla iyi hakem vurgusu yapıldı yerli yabancı farketmz denıldı
sonrasında ts ve tabi fenerin istegi
en sonda göztepe baskanı dahil bazı anadolu kulüpleri hacıosmana gidince yabancı var gelecek dediler
bizim dahlimiz 0
bugun onur denen herif icin bizim sesimizin cıkmaması da benzer dusuncenın devamı