Beşiktaş, Negredo'yu Transfer Etti

Negroduyu bize teklif etmişler daha önce ama biz Gomis i seçmişiz.
Doğruysa bu konu inşallah malzeme olmaz başımıza ilerde
Dogru cunku 2 ay once Negredo ile cok haberlerimiz cikmisti, Gomis'i almadan once. Bence dogru bir tercih yaptik.

DGQRUfbUQAAVmue.jpg

kapa bildirmedilerse yandılar diyeceğimde fiko iki yalakalık yapar halleder.

Sanki bu formalarinda 3. yildizlari ustte koyulmus gibi ama tam anlasilmiyor.

Hahahahaha Tinerci olduklarini her zaman belli etmelerine hayranim gercekten :asd:

5 kere izledim hala gülüyorum :asd:

Dün Mert Günok "tanitimi" bugün de bu tinerciler. Hey Allahim ya.

Umarim bizim gerizekali Dursun bunlari görmüyordur, yeni bir rezillik yasatmasin bize sakin.

vay be adamlar 2.5 milyona negredoyu alıyor biz ahmet çalığı. serdar aziz 4.5 milyon

Podolski'yi de 2.5'a aldık misal.Transfer piyasasında transferleri kıyaslamak doğru bir yaklaşım değil bunu kabul etmek lazım.Onlar kazık,yanlış transferler doğruya doğru ama böyle saçma örnekler çok.

fener'den sonra, beşiktaş'ın da solak bir golcüsü olmuş oldu.

talisca ile nasıl uyum sağlayacaklar önemli olan o. zira talisca ve aboubakar gayet verimli ikili olmuştu.

yıllık 4.5 diyorlar baya fazla.

Video baya komik ama güzel olmuş ya. Takım olma olgusu ve bağlılığı açısından güzel. Yine de baya keko olmuş orası ayrı :asd22:

Vallahi bunlarda bu sahneyi gördükten sonra hiç bir şeye oha diyemiyorum :)

YouTube

Tinere hayır gençler!

1fe73a7fa95372a82c0c0acdbc393248.gif

Elin adamı 3-5 günde formayı giydiriyor.Biz 1 aydır feghouli gelecek diye bekliyoruz.Alacakları varmışta bilmem ne bence yattı feghouli transferi sürpriz o olacak herhalde Allahım bizi nelerle sınıyorsun.

bızım transferler gelmezse sanırım ceza yıcez!! Musap Aydinli beraber kufur sölenı yapalım derım

Geri
Üst Alt