- 9 Ağustos 2011
- 59.451
- 34.146
- 3.408
çok saçma para harcıyo bjk neyse beter olsunlar insallah patlar alayi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sakatlık problemi de var ama bjk o konuda şanslı sayılır. demba ba ve aboubakarın da sakatlık problemi vardı zamanında üst düzey verim aldılar ikisinden deAbartmiyorum edecegi max 5-6
Bjk bile olsa 15 olmasina ihtimal vermiyorum
İnşallah gerçekleşir Onuachu bjk ye tamamen zarar verir.15 milyon Euro edecek bir futbolcu asla değil.Gerçekleşirse hoş olmaz.
Onaçhu defolup gitmeli bu ligden.
soton un sahibi aynı zamanda göztepe takımının da sahibi.Haber doğruysa Beşiktaş'ı kutlarım çok doğru bir hamle bir kulüp nasıl kotü yönetilir bunun göstergesi ayrıca Göztepe ne alaka onu ayrıca sormak lazım.
İnşallah gerçekleşir Onuachu bjk ye tamamen zarar verir.15 milyon Euro edecek bir futbolcu asla değil.
Peki mantığı tam anlayamadım direk Göztepe ye oyuncu niye vermiyorlar da bjk transferi üzerinden yapıyorlar.soton un sahibi aynı zamanda göztepe takımının da sahibi.
Genellikle büyük takım taraftarları rakipleri yüksek fiyatlara transferler yaptığında "bu sefer battılar, son kurşun atıldı" vb gibi öngörülerde bulunur ama takımlara hiçbir şey olmaz ya...Bunlar ne zaman batar takribi? Acı çekerek küçülmeye devam etsinler.
Lan o gücü yok yazıp başka yerde Mane tjk haberi paylaşıyorsunBjknin o gücü yok
Haber Kolpa olabilir