Mühim olan sene sonunda yaprağı yememek.Yine çalım yedik
Utanç verici
Survivor'a katılsalar Rafa mı döver, Höjjlund mu?Mükemmel transfer. Hiç sallamaya gerek yok.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bilmiyorum da bu sene bizi evire çevire döverler Mayıstada Dursunu sutlarızSurvivor'a katılsalar Rafa mı döver, Höjjlund mu?
BJK'nin güçlü kadro kurmasını can-ı gönülden istiyorum. İki takımlı rekabet berbat bir şey. Beşiktaş da, Trabzonspor da güçlü kadrolar kurup yarışın içinde olsalar keşke ama yapabileceklerine de ihtimal vermiyorum.
En azından böyle bir senaryoda biz şampiyon olamazsak belki Fener de olamaz. Ama mevcut durumda bizim şampiyon olamamamız, direkt Fener'in şampiyonluğu anlamına geliyor. Bu yüzden birkaç güçlü rakip daha şart.
Bu tarz transferlerle direkt trabzon ve bjk şampiyonluk adayi diye bisey de yok, güçlü kadro kurduklari an fbden puan almaları olasi ve bu da bize yarıyorBJK'nin güçlü kadro kurmasını can-ı gönülden istiyorum. İki takımlı rekabet berbat bir şey. Beşiktaş da, Trabzonspor da güçlü kadrolar kurup yarışın içinde olsalar keşke ama yapabileceklerine de ihtimal vermiyorum.
En azından böyle bir senaryoda biz şampiyon olamazsak belki Fener de olamaz. Ama mevcut durumda bizim şampiyon olamamamız, direkt Fener'in şampiyonluğu anlamına geliyor. Bu yüzden birkaç güçlü rakip daha şart.
Fatik tekke gelmeli TrabzonaTrabzonspor güzel bir takim kuruyor aslinda ama Abdullah Avci faktörü var iste. Cok vasat bir TD.
işte gerçek bir gsli. şu forumda çok az kişi kaldık. :/Fb almasın da noluyorsa olsun