Haber - Beşiktaş, Rafa Silva Transferini Bitirdi | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Haber Beşiktaş, Rafa Silva Transferini Bitirdi

1000092401.jpg

Beşiktaş, Rafa Silva ile 3 yıllığına anlaştı.

- 10 milyon Euro imza parası
- 6 milyon Euro senelik ücreti

Araplara gidecek adama teklif yapmışlar .d

1ed8d7d7a6b89d5872c53fe857d92ce8.jpg

BJK'nin güçlü kadro kurmasını can-ı gönülden istiyorum. İki takımlı rekabet berbat bir şey. Beşiktaş da, Trabzonspor da güçlü kadrolar kurup yarışın içinde olsalar keşke ama yapabileceklerine de ihtimal vermiyorum.

En azından böyle bir senaryoda biz şampiyon olamazsak belki Fener de olamaz. Ama mevcut durumda bizim şampiyon olamamamız, direkt Fener'in şampiyonluğu anlamına geliyor. Bu yüzden birkaç güçlü rakip daha şart.

BJK'nin güçlü kadro kurmasını can-ı gönülden istiyorum. İki takımlı rekabet berbat bir şey. Beşiktaş da, Trabzonspor da güçlü kadrolar kurup yarışın içinde olsalar keşke ama yapabileceklerine de ihtimal vermiyorum.

En azından böyle bir senaryoda biz şampiyon olamazsak belki Fener de olamaz. Ama mevcut durumda bizim şampiyon olamamamız, direkt Fener'in şampiyonluğu anlamına geliyor. Bu yüzden birkaç güçlü rakip daha şart.

Trabzonspor güzel bir takim kuruyor aslinda ama Abdullah Avci faktörü var iste. Cok vasat bir TD.

Bu tarz transferlerle direkt trabzon ve bjk şampiyonluk adayi diye bisey de yok, güçlü kadro kurduklari an fbden puan almaları olasi ve bu da bize yarıyor

Rodop istermisiniz yarın uçakla gelsin yarım sezon rize yapsın sonrada jimnastik kulubune gitsin tweete attı mı?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Üst Alt