Beşiktaş Rolando'yu İstiyor

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
Beşiktaş'da transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, gündem stoper transferi.

Listenin 1 numarasında olan Moledo için kulübü Metalist Kharkiv, indirim yapmaya yanaşmayınca Brezilyalı oyuncunun transferi askıya alındı. Bunun üzerine daha önce de gündeme gelen Rolando için yönetici Erdal Torunoğulları Portekiz’e gitti.

Tecrübeli yönetici, geçtiğimiz sezonu İnter’de kiralık geçiren Rolando için Porto ile masaya oturdu. Torunoğulları, tecrübeli savunmacının bonservisi için pazarlık yapıyor. Alınan bilgilere göre Porto yönetimi transfere sıcak bakıyor. Ancak iki konuda sıkıntı var. Birincisi İnter’in de devrede olduğu transferde Porto 4 milyon euro istiyor, Beşiktaş ise 2 milyon veriyor. Ayrıca Portekizliler, siyah-beyazlı kulüpten banka teminatı talep ediyorlar.

İşin bir de futbolcu ayağı var. Beşiktaş, Rolando’nun menajeri Cardoso da Silva ile temasta. Menajer Silva, Beşiktaş’ın 1.9 milyon euroluk garanti para önerisine olumlu yaklaştı ama “Futbolcumu İnter de istiyor. Porto ile anlaşırsanız bizim için sorun yok” diyerek topu Beşiktaş’a attı. Porto’nun isteklerini değerlendirecek siyah-beyazlı yönetim hafta içinde kesin kararını verecek.

Kaynak: AMK

Yalan haber. Inter bonservisini yarim sene önce aldi.

Ronaldo diye okudum bastım kahkahayı

Ronaldomu? Hangisi?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

biz hala rhodolfo çöpü için ugrasmaya devam edelim

Bu Beşiktaş'ta hep ilgileniyor, geri çekiliyor icraat yok. Para desen o hiç yok. Bunlar Hunt'ı alacaktı onuda mı alamadılar?

"İstemek başarmanın yarısıdır." sözünü çok yanlış anlamışlar.

Fikret Orman transferi olur bunun sonu da Ronaldo'yu futbola döndürürler bunun yerine.

ronaldo.jpg

Geri
Üst Alt